Meditation och Mindfulness kan reparera en utbränd hjärna.

3

  
Ny forskning  visar att vi kan reparera och bilda nya hjärnceller om vi mediterar och lever mera Mindful . För mitt liv har det varit en stor livsförändring och jag instämmer med kvinnan i klippet som säger att förut levde hon i huvudet och inte i kroppen. Nu är kroppen och huvudet förenat, eftersom kroppen lever i nuet är det där vi ska börja. Att titta inåt och hitta mitt verkliga jag är också viktigt och det hjälper meditation också till med. Så meditera mera,en stund varje dag det räcker med 10 min.

Här är en kort guidad meditation prova 

Meditation
  
Har du funderat på din inre lycka, kontakten med ditt sanna jag ?

Ser du dig själv i ögonen varje dag, för att verkligen finna kontakten med ditt inre.

Ser du ljuset i ditt inre och själen i dina ögon.

Det är dags nu att tro på och se ditt sanna jag, har du tagit steget finns ingen återvändo, stegen mot inre lycka , är vägen till din sanna lycka.

Titta på tv klippet om ny forskning här

Tv klipp
Ta hand om dig

Kram Hedvik

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Eva Lund den

  Jag håller med dig . Har känt lika dant.
  Jag har sagt att mitt huvud har ingen kanal till kroppen. …..men nu har kanalen infunnit sig. Har mediterat väldigt mycket sista halvåret. 👍❤

  • hedvik den

   Visst är det härligt när man plötsligt upptäcker att man är hel . Lycka till kram Hedvik

 2. Pingback: Stress och din hjärnan. Del 4-Meditation gör om hjärnan.

Lämna en tanke