Utöka ditt liv-Budskap inför v 33

0

Våga prova nya saker , våga utrycka sig  och våga släppa loss. Ibland behöver vi ruska om oss själva och släppa våra invanda mönster och föreställningar om hur livet ska vara och bara njuta. Jag tog till mig budskapet och dansade loss i mitt vardagsrum. Vilken härlig befriande känsla att bara få vara i ett med mig själv och min kropp.

Utöka ditt liv

Det är dags att utöka ditt liv. Kanske du behöver lära dig nya saker, resa eller utöka din krets av vänner. Du behöver också tänka på ditt välbefinnande, behovet av positiv energi är stort. Gå ut i höstnatten och stå mellan himmel och jord och tillåt dig själv absorbera den kosmiska energin från universum. 


Dansa

Din tid för passion är nu.  Dansa och rör din kropp, utryck dig själv både känslomässigt, mentalt och själsligt genom rörelsen av dansen, hoppa runt, var graciös , känn musiken i din kropp. Att dansa är universums sätt att få din kropp att skratta och din själs tillåtelse att balansera dina chakran. Låt din intuition att leda dig och dansa som om ingen ser dig.


Det är alltid lite spännande och se vilket kort som dyker upp och jag blev inte förvånad när kortet orange som står för navelcaksrat och kreativitet var nästa kort. 

Navelchakrat

Utryck dig själv genom att utveckla dina undangömda talanger. Navelchakrat färg är orange och har energin optimism , självförtroende, utveckling, kreativa uttryckssätt som att sjunga och dansa. Upptäck dina talanger och våga njuta av dig själv. När du gör det öppnar du upp helt nya perspektiv i ditt dagliga liv. Sluta vara dömande mot dig själv och tillåt dig själv att njuta av dig själv och din kropp på alla sätt som är bra för dig. 


Rensa 

För att kunna njuta behöver du också släppa de invanda föreställningar om hur livet ska vara och levas. Släpp allt gammalt som inte tjänar dig, låt den gamla energin bytas ut mot nytänkande energi som tar dig framåt. Våga ifrågasätt ditt sätt att leva och om det är bra för dig. När du släpper det gamla tillåter du det nya att växa. Rensa både fysiskt och psykiskt.


Terapeutiska armband kan hjälpa dig på vägen , men det är du som måste göra arbetet. 

Läs mera här om armbanden.

Kram Hedvik

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke