Var inte rädd- Budskap inför v 50

2

I måndags hade jag min bokreleas, helt fantastiskt många vänner , kollegor och även okända människor kom. Lia på cafe Samt hade bakat glutenfria pepparkakor som var gudomligt goda. Jag sålde flera böcker än förväntat och det fortsätter komma in beställningar på min webb. Tack, tack ,tack alla som gjort detta möjligt för mig.

 

Boken finns att köpa här 179kr inkl frakt

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Har även fått fina recessioner av läsare

Nu till veckans budskap

Mirakel

Var inte rädd för att släppa in nya människor i ditt liv. För att uppskatta glädje behöver du också uppleva smärta. Så även om du blivit sårad och är rädd, tillåt andra komma in i ditt liv även om de bra är på besök för en stund. Mirakel sker hela tiden även inom dig, tillåt dig själv att skina , då blir du även ljuset för andra.

Jag tror på mirakel

Älska

Sikta alltid högre än du tror du kan , du kommer då dra till dig bättre upplevelser till ditt liv. Tillåt din energi att växa och våga ta emot det som du blir erbjuden. Älska och acceptera dig själv och ditt liv, du behöver inte bevisa något för någon annan utan istället fokusera på vad du vill få ut av livet. Öppna upp din inre längtan.

Jag älskat mig själv för den jag är

Ge upp.

Om du fortfarande envisar med att få en situation som inte fungerar att fungera, så behöver du nu stanna upp och ge upp. Förmodligen passar denna situation inte längre i ditt liv och att ändå försöka hålla liv i den kommer bara göra dig ont. Låt det som varit vara och försök att se med nya ögon på situationen. När du stänger en dörr kommer det öppna nya dörrar.

Jag släpper tag om det som inte fungerar.

 

Följ ditt hjärta

Hedra dig själv och din förmåga att växa. I bland är det svårt att förstå och se att människor växer åt ett annat håll än du önskar, men var ödmjuk, du kan inte påverka andras utveckling. Ta istället hand om dig själv och följ ditt hjärta och tillåt dig själv växa. Öppna ögonen och se på livet med nya möjligheter och se nya vägar att gå. Låt inte dålig självkänsla eller rädslor stoppa dig allt är möjligt.

Livet är fullt av möjligheter

 

Ta nad om dig Kram , Hedvik

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke