Tro på dina drömmar-Budskap för v 7

0

Nya projekt tar form i mitt liv och det senaste är en podd tillsammans med min dotter Emilie. Första avsnittet är släppt på soundcloud, men vi kommer lägga upp det på flera podcast ställen.

Podden heter Magkänsla och är en podd med fokus på hälsa ,både fysisk och fysiks. Vi bjuder även in gäster och pratar om allt från mindfullness till ätstörningar. En stunds närvaro för kropp och själ , en podd som berör.

Syftet med podden är att berätta människors historier och på det sätten förmedla till andra att du inte är ensam, alla har vi utmaningar i livet och det går att ta sig vidare och skapa ett bättre liv. Vi vill att podden ska hjälpa människor se saker från nya synvinklar och att podden ska lyfta människor så de vågar tro på sig själva.

Ett reportage om podden kommer på bloggen i veckan.

LYSSNA VIA LÄNKEN

https://soundcloud.com/user-640874671

Passion

Kontroll kan vara bra men när du styr ditt liv för mycket från huvudet och ditt liv är för inrutat behöver du hitta balansen. Balansen mellan huvud och mage, att få in känslan i livet. Stanna upp och känn efter hur mår du egentligen. Livet ska inte bara bestå av rutiner och kontroll, du behöver lyssna på din inre känsla och ta upp glädjen och passionen i livet, så livet blir levande.

Jag skapa passion i mitt liv

Lägg grunden för dina drömmar

Du tänker för mycket på det som varit och längtar till framtiden, men dina drömmar skapas nu, det är nu du lägger grunden för ditt liv. Du står alltid i början och det är nu möjligheterna ligger framför dig. Så släpp taget om det som varit och skapa grunden till dina drömmar , istället för att bra drömma. Allt är möjligt, men du behöver ta ditt ansvar för att komma vidare.

Jag skapar den framtid jag vill leva i nu.

Drömmar kan bli sanna

Vakna upp från din oroliga vila , där dina drömmar inte slår in. Det är dags att påminna dig själv att drömmar kan bli sanna. Väck upp passionen och drömmarna du lämnat bakom dig. Ge inte upp. Dessa drömmar kan slå in så länge du drömmer, lägger grunden och har tillit till att allt är möjligt. Var ödmjuk och komihåg att du och ditt liv har en särskild mening. Tänk positivt för det kommer ge dig ett positivt liv

Jag har tillit till alla mina drömmar

Ta ditt ansvar

Påverkar andra människor dig negativt, kanske du dra till dig deras negativa känslor som en svamp. Kanske det ibland känns överväldigad när du omges av många människor. Svårt att skilja på dina och andras känslor. Har du känslan av att du behöver hjälpa och läka dem för att själv må bra ?

Du behöver ta tillbaka ditt personliga utrymme. Grunda dig och ta tillbaka din energi, så du inte känner behov av att lösa andras problem när du inte blir tillfrågad. Ditt beteende kan ge dig ohälsosamma relationer, eftersom du tar ansvar för andras liv. Alla behöver ta ansvar för sitt liv , backa undan och låt dem göra sina val och gå sina vägar.

Jag lever mitt liv och jag låter andra leva sitt liv.

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, kram

Här kan du köpa min bok

” Efter det där jävla skitregnet, kommer faktiskt solsken ” En handbok i personlig utveckling.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke