Bränn dig inte- Budskap för vecka 23

2

Jag lät ilska och ångest ta över mitt liv för några år sedan när min man lämnade mig. Det tog mig ingenstans i livet, utan bara längre ner i den grop jag själv grävde. Jag insåg det tillslut och släppte ilskan, för att istället bygga upp mig själv och mitt liv. Det är det bästa jag gjort. I dag har jag ett fantastiskt liv och jag njuter av att leva. Så även om livet ger oss utmaningen behöver vi inte göra den ännu svårare genom att låta ilskna ta över. Klart att vi inte ska trycka undan våra känslor, men vi behöver heller inte låta de begrava oss.

Ilska

Var försiktig, starta inte en eld du inte kan släcka. Din ilska kommer inte ge dig något annat än förluster. Stanna upp, sakta ner, låt inte ilskan vara orsaken till att du vill nå ditt mål. Om du tror att du kan bränna dig, så gör du det ,var uppmärksam även på att din kraft kan ta slut och leda till utbrändhet. Du behöver släppa taget om det som gör dig arg och trött, det kan vara svårt ,men det är nödvändigt, din energi är på sparlåga och du har svårt att se vart du går om du fortsätter på denna banan.

Jag släpper taget om det som tar min kraft

Tillit

Ha tillit, oavsett omständigheterna i ditt liv så har du beskydd från ovan. De bevingande änglarna ger dig glimtar från din framtid och vägledning genom inspirerande tankar, handlingar och ord. Var uppmärksam vägledningen finns både inom dig och utom dig.

Jag är trygg

Förändring

Förändringarna vindar blåser men kanske du är för bekväm för att förändras, även om du vet att detta liv inte är det bästa för dig. Det är dags nu att släppa taget om och låta det som inte fungerar vara långt borta från ditt liv. Rädslan är en utmaning att komma över, men ibland behöver vissa saker få ett slut så nya saker får plats att komma in. Hur vill du leva ditt liv ? Är du för rädd och för bekväm för att förändra det som inte fungerar ?

Jag tillåter mig själv att förändras

Kreativ

Allt är möjligt du kan själv skapa ditt liv och din framtid. Tillåt dig själv att drömma , vara kreativ och att skapa. Följ din inre glöd och känn efter vilken väg du ska ta. Även det lilla är viktigt , alla drömmar och förändringar behöver inte vara stora.Våga tro på dig själv och din kreativitet, våga ta steget ut , våga skapa, våga utvecklas och våga leva….

Jag tror på mig själv

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon, skype eller FaceTime. 490kr för 55 min. 

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och nu även på Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack snälla.

    • hedvik den

      ❤️

Lämna en tanke