Rensa ut- Budskap i inför v 25

2

Det stämmer verkligen att vi behöver rensa ut förstör att få plats med nytt. Jag själv gick i många år och behöll både realtider och saker i mitt liv som jag egentligen inte behövde. Det kändes tryggt och skönt, men höll mig också kvar i det som egentligen inte fungerade. I dag har jag släpp taget och det är det bästa jag gjort och nu era är jag noga med att inte samla på mig saker , relationer eller känslor jag inte vill ha eller behöver. Livet är lättare, enklare och bättre så.

Sorg

Sörja är obesvarad kärlek. Även om du mist , din partner eller någon du har en nära relation med, mister du oftast inte kärleken lika fort.Det spelar ingen roll hur du mist den du älskar, det gör ont oavsett. Att sörja är en del av livet och ett sätt att läka och bli hel igen. Ge dig själv lite tid, du kommer finna kärlek igen. Hedra din sorg, ditt liv är i ständig örändring. Med tiden behöver du släppa taget om sorgen även om du sörjer den du mist, livet behöver gå vidare och du behöver också leva.

Jag ger mig tillåtelse att sörja, så jag kan läka.

Passion

Du kan ska bara du följer din passion. Passion är till för att ska kreativitet. följ det som känns rätt för dig , det som gör dig levande , får dig skatta och det som får dig att känna dig hel. Våga stå upp för dig själv och det du tror på, gå den väg som du känner är rätt. Stå inte kvar för andras skull eller för att du är rädd. Börja ta steget framåt och lev lite mera.

Jag följer min passion

Mera av livet

Lever du som du förväntas göra och bara spelar med? Kanske har ditt liv stått sitt ett tag och du växt ur vissa delar. Kanske du vill något mera men du ändå stannar i det som är tryggt, men egentligen inte riktigt fungerar. Det är inte fel att önska mera av livet, men fundera på om det är saker du önskar mera av ,om du verkligen behöver det eller om det kanske fyller tomrum som egentligen behöver fyllas med annat. Vill du ha mera av livet , behöver du själv hämta det. Inget kommer ramla från skyn ner i ditt knä. Det är du som behöver skapa det.

Jag skapar mera av det jag önskar ha i mitt liv

Släpp taget

För att nytt ska komma in behöver du rensa ut, det som inte fungerar, det som tar din kraft, det du är färdig med, det som får dig att känna dig tung. Städa ditt liv, både ditt hem , dig själv och dina relationer. Det är ett sånt år i år, då vi ska släppa tag om det vi inte vill ha för att kunna släppa in det nya. Så börja att rensa och släpp inte in något nytt innan du renast ut något gammalt.

Jag släpper taget om det som tynger mig för att få in ny ren positiv energi i mitt liv.

Så här renar du

 • Ta ett bad i havssalt med några droppar aromaoljor är också bra sätt att rena auran , då blir det lite mera konkret för både kropp och själ.
 • Rena hem med vitsalvia och rökelser. Det gör jag när jag känner att det behövs, oftas tillsammans med en cermoni.  Glöm inte öppna upp fönstrena så att röken kan ta den negativa energin med sig ut.
 • Städa ur det du inte behöver, kasta eller ge bort. Ha som regel att innan du tar in något nytt ska något gammalt ut.
 • Auran behöver också återhämtning och påfyllning. Det bästa sättet för det är att vara i naturen , den både renar och fyller din aura med ny positiv energi. Passa på att njut av lugnet och krama ett träd för att jorda dig.

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon, skype eller FaceTime. 490kr för 55 min. 

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och nu även på Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Lisbeth Minni Pettersson den

  Tack snälla mycket tänkvärt. GBY

  • hedvik den

   ❤️

Lämna en tanke