Vad väntar du på ? Budskap inför v 33

2

När jag för några år sedan förstod att jag måste ta ansvar för alla delar i mitt liv och sluta skylla på andra, har mitt liv blivit mycket bättre. Det har fått mig att växa, bli en bättre människa och utvecklat mina relationer. Även om jag fortfarande ibland har en kamp med mina känslor, min bild av mig själv och mitt inre, är jag idag min bästa vän. För nyckel till ett bra liv ligger inte i våra relationer, sysslor, materiella ting, status eller i vår omgivning, den ligger i ditt hjärta och det är du som kan styra den.

Lyssna

Det kan vara lätt att förlora sig själv till allt runt omkring dig, relationer, hem, arbete och alla titlar som du fått.

Vem är du utan allt detta ?

Dags att ta ett steg tillbaka och hitta hem till dig själv. Talat till dig själv och resonera om vad du egentligen behöver i ditt liv. Ta en paus med dig själv från livet och återta din inre kontakt, ta en promenad i skogen, tyst för dig själv, lyssna på fåglarna och känn doften från naturen. Ge dig själv en daglig gåva med fem minuters meditation varje morgon och avsluta med att dra ett kort från någon änglakortlek och se vilket budskap varje dag ger dig. Låt inte live bra rulla på allt du har kan plötsligt försvinna men den du alltid har kvar är dig själv, du är viktigast i ditt liv.

Jag söker mina svar inåt

Balans

Livet är enkelt ,men vi gör det ofta så svårt. Vi kan inte förändra det som händer oss men vi kan välja (för vi har alltid ett val ) hur vi bemöter våra utmaningar. Du har rätt till alla dina känslor och det är mänskligt att känna ,men du behöver ta makten över känslor och inte förlora dig själv i dom. Försök att minns hur enkelt du såg på livet som ett litet barn, oskyldigt, kärleksfullt och med medkänsla. Låt inte ärr från livet styra bort dig från kärleken till andra och till att våga leva fullt ut. Var generös, kärleksfull och ha medkänsla för människorna i din omgivning ,men var heller inte rädd för att sätta upp gränser, det är så du är kärleksfull och generös mot dig själv. Det är viktigt att ha balans mellan att ge ut och att få tillbaka, även om det inte kommer från samma källa.

Jag är kärleksfull mot mig själv och min omgivning

Släpp taget

Du kan ha en känsla av att hålla hårt i det du älskar, ibland kanske även fast kärleken inte är besvarad. Var modig släpp det du älskar ,för älskar det dig kommer det alltid tillbaka. Att hålla för hårt i någon ger inte dem möjligheten till att växa och utvecklas och de kan känna sig kvävda av din kärlek ,vilket kan leda till olycka för alla inblandade. Släpp taget om egot och av känslan att du inte är betydelsefull ,utan någon annan. Genom att bara vara dig själv , tro på dig själv ,kommer andra också göra det. Släpp taget och öppna upp för nya möjligheter i livet.

Jag släppet min kärlek fri

Kraftlös

Kanske känner du att du har svårt att komma vidare i livet och det känns som om någon dumpat ett stort hinner på din livsväg ,för att förhindra dig att ta dig vidare mot dina drömmars mål. Du får ibland känslan av att du är kraftlös och är oförmögen att göra något åt saken.

Vad väntar du på ? Att någon annan ska göra arbetet åt dig eller komma och rädda dig ?

Känner du att du behöver göra en förändring är det du som måste göra den. Visst kan du ta hjälp av andra, men det är du som måste leda i ditt liv. Ingenting kan egentligen hålla dig tillbaka på din livsväg ,förutom du själv. Hitta vägar förbi hindret på din väg och kliv in i din inre kraft. Ditt liv ,ditt ansvar.

Jag tar ansvar för alla delar i mitt liv.

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon, skype eller FaceTime. 490kr för 55 min. 

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack för budskapet, blev lite fundersam över det du skrev om regnet….. Jag älskar allt väder men inte för mycket värme när det är mellan 18-20 grader då är det lagom på grund av min hälsa. När det duggregnar så går jag ut på en promenad och regnet gör så det känns som om jag renas i både kropp och själ.

    • hedvik den

      Va roligt att du tycker om budskapet , i vilket inlägg skrev jag om regnet , minns själv inte vart. Men visst är regn reande , somnar regnet är fantastiskt att dansa i.

Lämna en tanke