Den nya tiden- Budskap inför v 34

2

Sedan fullmånen den 15/8 har jag haft konstant öronbrus. Vi är på väg att byta dimension och i slutet av augusti sägs det att den tredje portalen till dimensionen öppnas. Ett frekvensbyte är på gång och jag kan verkligen känna av det.

Jag inte är någon expert på detta med dimensionerna, men de påverkar mig mera än jag har velat erkänna för mig själv. Under sommaren har det blivit mycket tydligt. Jag har upplevt många tecken på att jag har påbörjat transformation,

Jag känner mera kärlek och glädje, jag har börja hitta tillbaka till naturen och alla sinnes intryck, jag styrs mera och mera av mitt inre och min intuition, jag ser inte problem längre utan bara lösningar, jag ser flera och flera mirakel i min vardag, Jag skapar mitt eget liv, så som mitt inre visar mig och jag har en känsla av att jag styrs av mitt högre jag.

Något är på gång alla fall……….

Den nya tiden

Vi är på väg mot den 5 dimensionen och just nu är allt som på nytt igen. För att kunna följa med det som händer behöver du nu öppna upp ditt hjärta , lyssna inåt och bara vara i det som är. Ta ett steg tillbaka och vänta in din själ och rena dig själv från gamla tankesätt, innan du går vidare. Lita på processen ,tro på din inre resa och släpp taget om hur du tror det ska bli. Ta inte för allvarligt på lovet eller på förändringarna , utan följ istället din intuition, lyssna på din kropp och följ ditt inre ljus.

Jag följer mitt eget flöde.

Lyssna

Ta en stund för dig själv och låt allt tjatter runt om dig bli tyst, om bara för en stund. För det är i tystnaden du finner svaren. Allt tjatter runt om dig gör att du inte hör det du behöver höra. Att lyssna innebär också att du först måste vara tyst. Använd dina öron för att höra även det som inte sägs. Stanna upp , var här och nu, njut av stunden. Att lyssna är en gåva.

Jag lyssnar för att förstå

Hitta balansen

Får du en känsla av att mera och mera läggs på dig, jobb, hem, vänner ,ekonomi och annat ansvar. Ta ett andetag och försök att vara flexibel, samtidigt som du behöver säga nej och stopp till det du inte längre vill ta ansvar över. Du har möjligheten att hålla balans över ditt liv, men ha i minnet att du behöver börja med dig själv ,du är roten till allt i ditt liv.

Jag är i balans

Ta hand om dig själv och var stolt och älska dig själv för den du är. Glöm inte bort att ta en stund för dig själv varje dag, en kort andnings meditation för att landa. Rena din aura, var i naturen och gör saker som får dig att må bra och skratta. Du är viktigast i ditt liv och du måste ta hand om dig själv, det är du skyldig dig själv.

Jag är dyrbar och tar hand om mig själv.

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon, skype eller FaceTime. 490kr för 55 min. 

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Charlotte den

    Tack🙏🏻

    • hedvik den

      ❤️

Lämna en tanke