Värdesätt dig själv -Budskap inför v 37

0

Jag var med om en övning i veckan som gick ut på att säga något jag var bra på. Hade jag fått frågan för några år sedan hade svaret varit annorlunda .Varför är det så svårt att se och säga det? Mitt svar på frågan blev att jag idag faktiskt är bra på att värdesätta mig själv. Jag är inte bäst, felfri eller perfekt, men jag är fantastiskt bra på många saker i livet och på att våga vara mig själv. När jag är mig själv, det är då jag är levande och mitt ljus är som starkast.

Så göm dig inte bakom jag är inte bra på något, jag duger inte till, klar du gör. För vad säger du till din omgivning när du nervärderar dig själv?

Balans

Harmoni och balans skapas i ditt liv genom dig. När du tar hand om dig själv med självkärlek, respekt, acceptans och när du tar ansvar för alla dina handlingar i livet, endast då kan du skapa harmoni med andra. Harmoni är också kärlek och grunden till livet. Så om livet känns lite upp och ner just nu och kanske även lite orättvist, fundera då på om du är i harmoni med dig själv. Kanske skyller du oredan på någon annan och låter ditt ego ta över. Hur behandlar du dig själv ?? Med kärlek , respekt och acceptans ?? Det räcker inte med att behandla andra väl eller bara dig själv, du behöver hitta balansen i alla relationer och situationer och svaret finns hos dig.

Jag tar ansvar för alla delar i mitt liv

Lyssna

Du hör inte det som sägs, bakom raderna eller budskap som försöker nå fram till dig. Ta av dig skygglapparna och försök lyssna, se och känna det som döljs lite bakom fasaden. Kan de vara så att du omedvetet undviker att få veta sanningen , för den känns främmande, skrämmande och otrygg. Sanningen kommer alltid hinna ifatt dig , så det är bättre att medvetet hantera den ,än att den plötsligt poppar upp när du minst anar det. Så känn efter, lyssna och se , vad är det du missar.

Jag är redo att möta sanningen

Ta steget

Du behöver ta några viktiga steg i ditt liv, för att skapa en bra framtid. Glöm inte bort att påminna dig själv om att du är fantastisk och att när du står i din fulla kraft är allt möjligt. Låt inte rädslorna stoppa dig igen, utan våga prova nya vägar, nya tankesätt och nya sätt att älska dig själv. Var stolt över dig själv, det du skapat och vägen du gått i ditt liv. Övertyga ditt hjärta att du är älskad och stå sann inför dig själv. Ge inte upp även om livet är här och nu, finns framtiden och möjligheterna framför dig.

Jag är stolt över mig själv.

Ditt mål

Du kanske tror att du behöver gå en speciell väg för att nå dit du vill, det finns alltid flera vägar att gå ,så sluta stirra dig blind på hinder på vägen. Hitta nya vägar, sanningar och mål, för även om du skjuter iväg en pil är det inte säkert att den träffar det mål du satt upp, men om du inte siktar och skjuter kommer du heller aldrig i mål. Så se upp så du inte skjuter dig själv i foten, titta upp och runt dig , för om du bara lägger fokus på målet kan du missa alla möjligheter resan dit ger dig. Det är inte att komma i mål som är det viktigaste utan resan dit.

Jag är uppmärksam på möjligheterna i mitt liv

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon, skype eller FaceTime. 550kr för 45 min. 

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke