Följ ditt flöde-Budskap inför v 38

0

En tur till Ingbo källor utanför Heby blev det igår. Vi började vid källorna och vandra de sendan ca 9 km i ett förtrollande mosslandskap. Här blev jag påmind om mitt eget flöde som jag ofta stoppar upp, fast jag är så medveten om vilka behov jag har. En dag med påminnelse om hur viktigt det är att komma ut i naturen, vandra, reflektera, ta in med alla sinnen och bara var i mig själv en stund. Det blev en dag med “skogsbad” och fantastiskt sällskap av mina med vandrare.

Vänlighet

Om generositet, vördnad, respekt och empati finns i ditt hjärta för allt levande ger det dig en djupgående kraft att leva ett lyckligt liv. När du har detta i ditt hjärta skapar du kärlek, medkänsla och vänlighet inte bara för andra utan även för dig själv. Att vara snäll och göra goda gärningar har visat sig både vara bar för din psykiska hälsa och fysiska hälsa, enligt forskning gjord vid Harvad Universitet. Var noga med att inte låta egot styra dina handlingar och tillåt inte dina goda gärningar till andra vara för egen vinningskull.

Jag är medveten om att vänlighet alltid kommer tillbaka till mig, från oväntat håll.

Personlig tveckling

Även om du är på rätt väg kan du inte hoppa fram. Du behöver gå hela vägen , du behöver både så, växa och skörda. Missar du tillväxten blir det inget att skörda även om du når fram. Det finns inga genvägar för tillväxt av dig själv, låt naturen ha sin gång. Livet är som årstiderna

På våren behöver du så och skapa nya möjligheter,

På sommaren kommer tillväxten och prövningarna, sådde jag rätt? valde jag rätt?

På hösten får du skörda det du skapat , vilket kan vara ett krävande arbete.

På vinter är det vila, reflektion och drömmar om nya mål tills våren och nya möjligheter Dycker upp igen.

Jag tillåter varje del av mitt liv få utrymme.

Ditt ägande

Hur ser ditt ägande ut egentligen och äger du något i huvudtaget ? Kan du utmana dig själv och släppa taget om ägandet eller iallafall funder på vad det är du äger i alla aspeker av ditt liv, dina relationer, dina prylar, ditt hem mm. Allt är föränderligt och inget är permanent i ditt liv. Det ända du har med dig hela livet är dig själv. Försök att släppa taget om känslan av att äga, jag säger inte att du ska göra dig av med något i ditt liv , utan av känslan av att äga och känslan av beroende. Om du tillåter allt vara i ett flöde och även har förståelse för att saker, människor och hem kommer att komma och gå i ditt liv, kommer förlusten av detta inte vara lika jobbig ,utan tacksamhet för att du fick ha detta i ditt liv en stund ,infinna sig i stället. För tänk efter vad är egentligen viktigt, i livet och vad kan du rensa ut och skicka vidare ?

Jag tillåter mig själv att låta livet vara i ett föränderligt flöde

Flödet

Nästa kort tar budskapet vidare då det beskriver hur du ska se på flödet i ditt liv. Flödet är som en älv som flyter fram i ditt liv, ibland stilla och renande medans vissa gånger snabbt och utmanande. Du kommer färdas så långt du tillåter dig själv att följa med, om du släpper taget eller håller dig kvar är helt upp till dig. Var snäll mot dig själv och andra ,livet behöver inte vara på ett visst sätt eller perfekt. Släpp taget i stället och låt livet flöde omfamna dig. Att hålla kvar i saker, relationer eller situationer fast om älven rusar snabbt runt om dig ,kommer ta dina krafter och tömma dig helt tillslut. Var inte rädd du kommer inte drunkna i flödet ,där kommer du bara flyta med, men att hålla kvar dig i strömmen ,kommer få dig att tillslut sjuka som en sten.

Jag är snäll mot mig själv

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon, skype eller FaceTime. 550kr för 45 min. 

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke