Oväder på gång-Budskap inför v 41

0

Förändring i livet är inte alltid lätt och så har det varit för mig, mitt liv har förändrat mycket de sista åren och nu förändras familje konsultationerna runt om mig igen. För några år sedan hade detta varit jobbigt ,men nu är jag bara glad för utvecklingen. Att släppa taget och låta andra leva det liv de känner att de har behov av, är viktigt för mig idag. Jag vill inte hålla kvar någon för mitt eget egos skull tvärt om. Även om de skapar nya liv betyder det heller inte att jag inte kommer vara en del i deras , kanske inte lika stor del längre, men det gör inget. Jag skapa mitt eget liv och går min egen väg mot nya äventyr.

Orsak och verkan

Änglarna vill att du denna vecka tänker på lagen orsak och verkan. Varje handling du gör skapar energi och det du skapar kommer tillbaka till dig. Så tänk efter vad skapar du i ditt liv ? Allt räknas från din inställning, dina tankar till dina handlingar eller icke handlingar. Hur kan du se ditt ansvar för detta i ditt liv, det kan vara lätt att säga ” detta har jag lärt mig” men att verkligen ta ansvar för orsaken till det som händer är oftast svårare.

Du kan hjälpa dig själv genom att aktivt arbeta med lagen

  • Idag ska jag stanna upp och se på de val jag gör.
  • Jag ska idag ska jag fråga mig själv, vad blir konsekvenserna av mina val?
  • Jag ska observera känslan i min kropp, hur känns det när jag gör valen?
  • Jag ska lyssna på det som känns rätt.

Oväder

En situation i ditt liv kan ta en oväntad och oönskad vändning. Det kan kännas tungt och svårt, men ha tillit. En storm med åska och blixtar kommer fort men är lika snabbt borta igen även om energierna är kraftfulla en stund. Vänta ut stormen och ha tålamod, gör inte saken större än den är utan ta det med ro .Även om det ser ut som katastrof just i stunden, så vet vi att efter stormar återvänder lugnet igen och stormat kan även skapa nya möjligheter i ditt liv.

Jag har tillit till att allt blir bra

Lyssna inåt

När du tvivlar på din inre röst och letar efter svaren utanför dig själv, kommer svaren aldrig bli ärliga. Lyssna inåt ,tillåt dig själv att vara din egen guide, du vet vad som är bäst för dig ,bara du stannar upp och vågar lyssna. Kanske svaren ibland känns jobbiga och du behöver förändra det du trot och kämpat för. Det är aldrig försent att förändras. Om du bara vill möta dina rädslor, var snäll mot dig själv och tillåt förändringen att börja. Bara kärlek kan komma ur förändringen när du följer ditt hjärta , även om vägen ditt blir utmanande.

Jag lyssnar inåt för att hitta svaren

Följ känslan

Du kan inte kontrollera allt och även om allt inte följer dina planer betyder det inte att det inte kommer att bli bra. Släpp kontrollen och sikta mot dina mål. Sänd ut målen och ha tillit till att, även när det inte går som planerat kommer du gå i mål. Universum kommer guida dig och kanske det är så att målet du strävar efter inte är det som är bäst för dig. Universum kommer leda dig på rätt väg till det mål som du är i behov av och som kommer gynna dig bäst. Du behöver lita på det som händer, släppa rädslorna och kontrollen, följa det som känns rätt och lita på att du är på rätt väg.

Jag följer det som känns rätt

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jahg har fast pris 550kr för 45 min. Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke