Vilken energi vill du lämna kvar-Budskap inför v42

2

Har du någon gång lämnat ett jobbigt möte eller situation ,där du trotts det jobbiga , känner dig sed , hör och bekräftad, ja kanske även känt att du är värdefull , trotts det jobbiga? Då har personerna i rummet verkligen lyckats, för även om situationen är jobbig och kanske inte ens till din fördel är det energin du tar med dig från mötet som kommer stanna kvar hos dig. Det är en konst att lyfta andra, men egentligen inte alls så svårt. Fundera på vad du vill att människor ska känna när de lämnar dig efter ett möte eller en situation. Jag menar inte nu att du ska fjäska eller ge något av dig själv du inte vill ge , utan att du ska behandla alla med värme, värdighet och respekt ,oavsett situation.

Ensam

Ensam är inte stark, även om du är stark nog att ta dig igenom alla oväder du möter, behöver även du visa dig sårbar och ta emot hjälp ibland. Var öppen för de som vill hjälpa dig och be om hjälp för att få avlastning och tid till vila. Du måste inte ha kontroll på allt och allt behöver inte göras på ditt sätt. Kanske det känns bättre att göra det själv för då blir det som du vill ha det , men det är också ett sätt att stänga ute andra och omedvetet tala om för dem att det de gör inte är bra nog. Så fundera en gång till , när du åter igen står där och gör allt ensam , vem stänger du då ute ?

Jag släpper kontrollen och tar emot hjälp

Ärlighet

Det lönar sig att vara i ett flöde av ärlighet mot dig själv och andra. Både i ord, handling och tanke. Även om det innebär att du förlorat något , när du står stark och inte ger vika för det du tror på, är det värt det. Påminn dig att du inte kan förlora något som verkligen är ditt. Begär det som är viktigt för dig och nöj dig inte med något mindre.

Jag står stark i min kraft

Beundran

Känn tacksamhet för varje stund i livet, älska det som är och det som varit, påmind dig själv att varje andetag du tar har en djupgående närvaro, stannar upp och känner efter. Små och osjälviska handlingar till andra ger dig alltid ett försprång på din livsväg , även om du förstått det eller inte. Vill du hjälpa till och leda andra, behöver du lägga fokus på att de ska förstå att de är viktiga ,istället för att de ska beundra dig. Du har lyckas om de i din närhet får en känsla av att de är värdefulla och betydelsefull i din närhet. Den energin kommer studsa tillbaka och ge dig mera än beundran, beundran är dessutom inte bestående, utan kantas ofta av avundsjuka.

Jag behandlar mig själv och andra med värdighet

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Ett varmt tack och jag önskar dig en bra Söndag.

    • hedvik den

      Tack ❤️🙏🏻

Lämna en tanke