Låt inte egot tala- Budskap inför v 43

0

I bland behöver jag stanna upp och bara nypa mig själv i armen. Ja mitt liv är verkligt. Jag är så tacksam för det liv jag har idag. I går fick jag möjlighet att träffa alla mina barn, barnbarn och respektive och jag är så tacksam för min relation till dem och att vi finns till för varandra. Nu har även yngste sonen flyttat ut , så nu är det bara jag och hundarna här hemma. Jag har gjort mitt arbete och uppfostrat självständiga barn som på egenhand ska skapa det liv som gör dem lyckliga. Även om jag njuter av min ensamhet, uppskattar jag verkligen de tillfällen jag kan umgås med dem.

Ezra mitt barnbarn och Miranda min andra dotter Moster ”Mimmi”som Ezra säger.
Ezra är familjen stora glädje

Offrar du dig ?

Har du gett upp dina drömmar för att behaga andra eller kanske för att du är rädd för att bli ensam ? Har du sålt dig själv billigt och glömt bort att fråga dig själv vad du behöver ? Det är lättare än vi tror att hamna i den fällan. Du behöver stanna upp och se på dig själv och ditt liv. Ställ denna fråga till dig själv

Kan jag leva mera som jag vill, utan att offra mig själv för andra hela tiden ?

Påmind dig själv att du är viktig och att ditt liv räknas. Återta det som är viktigt för dig i ditt liv, visst kan du hjälpa andra, men är det värt att ofta ditt liv ,så de kan leva sitt ?

Jag är viktig

Din inställning

Hur du ser på livet och vilken inställning du har, kommer alltid att påverka dig. Är glaset halv fullt eller halvtomt ?? Utmana dig själv och sätt på dig nya glasögon och försök att se livet från nya infallsvinklar , kanske det du tror är omöjligt faktiskt är en utmaning som leder till en möjlighet. Om du förväntar dig misslyckanden, kommer livet att erbjuda dig det, eftersom det är det du ser. Livet kommer alltid utmanar dig och det kan du inte förändra ,men du kan förändra hur du tar hand om det som händer dig.

Jag väljer att möta livet med positiv inställning.

Ego eller själ

Du har alltid ett val i livet, men fungera på om det är ditt ego eller din själ som leder dig. Om du har en kamp mellan egot och själen kommer den du matar att vinna. Så stanna upp känn efter , matar du rätt känsla ? Om inte behöver du börja göra det för att komma i balans och hitta rätt val i livet igen.

Jag har alltid ett val i livet

Ge

Världen är ditt liv, stanna upp och se på din värld i din närhet. Vad kan du få och vad ger du tillbaka? Det är nödvändigt för dig att ge till världen. Det behöver inte nödvändigtvis vara pengar utan vardags saker som att sortera dina soppor, lämna kläder till välgörenhet, hjälpa grannen med kassen, se till att dina nära har det bra, ta hand om dig själv, äta mera miljö smart, gå istället för att ta bilen osv. Var i rätt flöde, ge inte för att få, då talar ditt ego, ge istället tillbaka för att du fått, ge av tacksamhet, medmänsklighet och kärlek.

Jag ger med hjärtat tillbaka det världen givit mig.

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke