Syna ditt liv- Budskap inför v 45

0

Min alla helgondags tradition är att besöka saninngssökarnas ljuständning och seans med Vendela Cederholm. Jag och mamma var där igår, även om vi inte får budskap är det en fin tradition. Fika, musik, ljuständning och seans en mycket trevlig eftermiddag igår.

Funderingar

Detta budskap kan handla om dig eller om någon annan i ditt liv så läs det och fundera på var det hör hemma.

Är det möjligt att din vilja att hjälpa andra kan bli för mycket och kanske till och med hindra dem att växa ? Ibland är det bättre att låta dem själva lära sig av livet, kanske till och med låta dem slå i botten, istället för att hålla dem flytande. Du behöver nu hjälpa genom att vara lite “elak” och låta dem själva hitta rätt väg i livet. Budskapet pratar även om att du inte är den enda här på jorden som räknas, du behöver också fundera på hur dina beslut påverkar andra, försöker du påverka andra för att få det du vill ?

Jag har kärlek och omtanke med mig i alla situationer i livet

Se livet på riktigt

Det är dags att syna sprickorna i grunden du byggt upp, för även om du står stadigt just nu finns det saker du behöver arbeta med så att inte sprickorna sprider sig. Kanske det är så att du har fastnat i en dröm och inte ser verkligheten, eller att du oroar dig för mycket för då tid och framtid. Du behöver också läsa det finstilta så du inte missar något. Var hör och nu, du behöver inte vara orolig för så fort du ser verkligheten som den är kommer allt att falla på plats.

Jag lever här och nu

Vattenfall

Livet är som vattenflödet, vissa dagar rinner det sakta men säkert fram, vissa dagar rinner det fort och häftigt och andra dagar kastar det sig utför ett vattenfall, men oavsett så kommer det alltid lugna ställen längre fram. Ha det med dig när livet känns svårt och utmanar dig, livet behöver inte vara över för att du befinner dig i vattenfallet. Försök istället att flyta med , ta in det de ser och hör ,så att när nästa vattenfall dyker upp, kan du både vara rustad med båt och flytväst, då slipper komma under ytan när du landar.

Jag kan inte förändra det som händer mig men jag kan förändra hur jag möter livets utmaningar.

Ta hand om dig själv.

Du är på väg att göra slut på din ånga, endast självkontroll räcker inte till för att driva livet vidare. Allt kan inte vara ditt ansvar hela tiden, men har du tagit på dig allt för att ha kontroll eller för att andra tar dig för givet, kanske ditt självvärde behöver höra att du är behövd och duktig som fixar allt ? Om livet känns trögt just nu behöver du stanna upp och fundera på om din verklighet verkligen är sann och bra för dig. Ditt värde ligger inte i vad du gör för andra , utan i vem du är. Du är inte sämre för att du delar livets sysslor med andra eller rent av släpper kontrollen och några “måsten”. För att orka behöver du också fylla på dig själv, se till att du mår bra, hitta kraften och glädjen i livet.

Jag tar hand om mig själv.

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte vårt nya avsnitt ute onsdag 6/11 som handlar om änglar på podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke