Stå i ditt ljus- Budskap inför v 46

2

Livet handlar mycket om att ge och ta, men se upp för att ge av dig själv utan att inte fylla på. När du offrar dig själv för andra fundera då på varför du ger , för att bli omtyckt ??

Vi behöver alla stå i vårat ljus och hjälpas åt att göra världen en bättre plats men för att du ska kunna sprida ditt ljus behöver du först se till att ditt ljus skiner.

Partner

Värdesätt din parter, oavsett om det är vänner, familj, arbete eller en romantisk partner. Oavsett form var uppmärksam på värdet det har i ditt liv. Var även uppmärksam på eventuella sprickor i fasaden och beroendeframkallande tendenser , stå lite utanför och se in. Nära relationer är bra men inte relationer som skapar beroende oavsett om de är känslomässiga eller ekonomiska mm. Ha i minnet att relationen behöver tillåta dig att växa, må bra och att du känner dig trygg med att vara du.

Jag värdesätter människorna i mitt liv.

Förändring

Dags att fira din resa och vad du skapat i livet, kanske är det så att sista tiden kantats av utmaningar och känslan av misslyckanden. Då är det dags att återfödas och fira att du är på väg mot nya möjligheter. När du kan se möjligheterna av det som känns som “dött” ger det dig återfödelse i livet. Se ljuset, inget dör egentligen , det snarare förändras och ger möjlighet till omstart. Kom i håg att släppa taget om det som inte fungerar. var inte rädd för förändring , du vet aldrig vilken magi som finns runt hörnet.

Jag släpper taget om det som inte fungera

Se på dig själv

Se dig själv i spegeln och se dig själv för den du är och vad du skapat ur det liv du levt. Var noga med att inte ge dig skulden för det du känner inte blev som du tänkt dig, offerrollen tar dig ingenstans. Försök att istället att se hela bilden och att hitta dig själv i livets väv, som vävts tillsammans med de relationer du haft och har i livet.

Älskar du det du ser i spegeln ?

Svaren på hur livet ska levas finns inom dig så titta noga, se bakom bilden, lyssna inåt och våga lev ditt liv.

Jag några leva mitt liv

Ditt sanna jag

Vad är det värsta som skulle ske om du tar bort kamouflage runt dig själv ? Om du verkligen skulle visa ditt verkliga jag, våga stå för dig själv, vad du tycker vad du vill , och leva det livet du vill leva. Vad skulle egentligen ske om du är sann mot dig själv ?

Skulle människor kanske skulle lämna dig ?

Men tänk efter om de inte kan stå ut med ditt sanna jag är de då dina människor ?

Jag vågar stå stark i mitt sanna jag

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Carina Bjärne den

    Tack!😃🌺

    • hedvik den

      ❤️🙏🏻

Lämna en tanke