Höga energier- Budskap inför v 50

2

Energierna är höga och vi närmar oss med stormsteg det nya året 2020. Det innebär också att vi står inför många förändringar och att vi kommer ifrågasätta det liv vi lever. Vi vill inte längre bara rätta oss i leden utan hitta vår egen väg att gå, men var observant hur du påverkar andra , alla behöver följa sin egen väg.

Din väg

Nu närmar vi oss 2020 och skiftet mellan dimensioner på går för fullt. Din uppgift blir att trotsa dina rädslor och stå i ditt eget ljus och din sanning, inte bara denna vecka utan framöver i ditt liv. För du är på rätt väg vik inte undan från den väg du börjat gå utan försätt även om det känns ovan , skrämmande och främmande. Det händer något när du går i ditt ljus , du sprider ljuset lik glitter till andra och det kommer få dem att följa sin sannings väg. Sanningen ger dig frid och mening med livet.

Jag följer min sannings väg.

Skapa ditt liv

Du har möjligheten att skapa och vara kreativ i ditt liv. Eftersom allt består av energier ger skapandet dig påfyllning av energi ,så länge du skapar med känsla och glädje. Detta kort kommer för att du behöver öppna upp för att vara mera kreativ i ditt liv, det betyder inte att du ska enbart ska skapa med dina händer, utan i alla former du kan tänka på. Det viktigaste är att du tar kommandot och försätter gå mot dina mål. Räkna med att inspirationen kommer finnas där och att ditt skapande kommer smitta av sig till andra.

Jag skapar min egen framtid

Reflektera

Det verkar som om du ibland tappar andan och känner dig trött och tömd på energi. Du undrar är jag på rätt väg ? I bland är du så upptagen med att “dansa”ensam genom livet att du lämnar andra utanför. Kanske det är dags att tänka om, sätta dig ner , reflektera och vila en stund tills du hör rätt musik som kallar på dig igen. När du sen börjar dansa igen gör det sakta och gärna tillsamman med någon annan.

Jag tillåter andra dansa med mig

Ego

Kan det vara så att egot satt upp en fälla för dig. Kanske du har glömt bort att när du skapar ditt liv, påvekar det andra runt om kring dig. Försöker du påverka andra för att du ska få det du vill ha utav livet. Kan det vara så att du hjälper andra för mycket och att det hindra andra att utvecklas. Ibland kan det vara bättre att andra får nå botten och sörja sin egen smärta, än att göra livet lättare för dom. Alla behöver ta ansvar för sitt eget liv. Du kan behöva vara ” elak ” för att vara snäll.

Jag behöver låta andra ta ansvar över sina liv

Ha en härlig dag 

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt

DECEMBER UT KÖP 2 VAROR FÅ EN PÅ KÖPET.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Yvonne den

    Hej, tack för svaret på det jag reflekterat på hela helgen. Detta var direkt till mig. Att alla måste ta ansvar för sitt eget liv. Att jag kan behöva vara “elak” för att vara snäll. Jag har en person i min närhet som under några år haft svårt att ta ansvar och allt har blivit ett enda kaos ibland. Jag har försökt på alla vis hjälpa till så mycket att jag bränt ut mig själv. Jag har varit elak men hen står kvar trots det. Jag tror hen måste ned till botten för att förstå att hen måste ändra på sitt sätt att vara. Det gör ont att vara elak. Det strider mot min natur. Jag vill ju egentligen bära och skydda hen men inser ju att hen måste ta ansvar själv för sitt eget liv. Jag har alltid tagit hand om någon men minst om mig själv. Jag läser alltid din blogg. Ditt sätt att skriva berör mig. Kram

    • hedvik den

      Det är inte lätt att inte hjälpa till ,levde flera år i ett sådant förhållande men det var faktiskt när jag satte ner foten och började ta hand om mig själv som förändringen kom. För då förstod han att han behövde ta ansvar för sitt liv. Blev jobbigt ett tag men idag mår vi båda bra och ska fira jul tillsammans med våra vuxna barn där även hans nya kärlek är välkommen. Egot och den duktiga flickan ställde till det några år för mig , men nu har jag kommit på att jag behöver fundera på vem jag vill vara och ta hand om mig själv , för det innebär att de runt om mig också mår bättre. Varma kramar till dig och tack för dina fina ord och för att du läser min blogg ❤️

Lämna en tanke