Se livet med nya ögon -Budskap inför v 51

0

Även om livet ibland känns som om det står still eller går i cirklar så behöver du titta upp och omfamna skönheten i livet. Tittat upp, se möjligheterna och livets mirakel ,de går vid din sida varje dag.

Lev

Även om vissa saker i vårat liv redan kanske är förutbestämt , betyder det inte att du kan sätta dig ner och göra ingenting. Det finns flera aspekter i livet än det förutbestämda, dvs din fria vilja, vilken väg du vill gå och ditt eget ansvar. Så var kreativ i ditt liv , ta ditt ansvar och skapa det liv du vill ha , då menar jag inte bara det materiella som egentligen är det minst viktiga , utan din inställning, dina drömmar och hur du tar dig an livets utmaningar. Du kommer inte komma framåt eller få det liv du önskar om du sitter kvar hemma med armarna i kors och väntar på livet. Livet är energi och påverkbart. Så ut och lev ditt liv.

Jag tar ansvar och lever mitt liv

Livets dans

Kanske livet känns lite som om det går i cirklar, men ha tålamod för även om det känns så ,kan du vara trygg så länge du ändå känner att du är på rätt väg, för kom ihåg livets väg är sällan rak. Om du inte gör det behöver du stanna upp och reflektera över vad som händer och vad du vill. Livet är lite som en dans som tar dig vidare, ibland men steg framåt sen bakåt , i cirklar, fort och sakta tillsammans med någon annan.

Jag är redo att dansa livets dans

Omfamna din själ

Se dig själv i spegeln och komihåg att det du sänder ut är det du attraherar, så fundera på hur ditt liv ser ut och hur du ser på dig själv. Jag menar inte att du ska lägga någon skulld på dig själv eller att du ska ta på dig offerrollen , utan istället se det hela med nya ögon och hitta dig själv i allt svammel. Lyssna inåt och lägg mindre fokus på det du ser på ytan, titta inåt i stället och hitta din själ. Det sägs att vi kan se varandras själar om vi tittar in i det vänstra ögat, så varför inte titta in i ditt egna vänstra öga och hitta tillbaka till kärnan av dig själv.

Jag är redo att se min själ

Se skönheten i livet

Ser du skönheten i livet, i allt du ser ? Om inte öppna upp din förmåga att möta skönheten i livet. Sätt på din nya glasögon och försök att se det som lyser igenom, allt är inte trist och grått utan vackert och ljust. Om du ser skönheten eller inte är ett val , ett val du själv kan göra. Så sträck på dig och titta upp , runt omkring dig och var närvarande i det som händer. Vad kommer du se då ? Små magiska handlingar av skönhet händer varje dag, någon du möter säger hej, ha en bara dag, någon släpper fram någon i kön på Ica, någon plockar upp skräp på marken , en kram, en värmande hand ,ja livet är fullt av skönhet bara du tittar upp. Skapar du själv skönhet i livet ??

Jag skapar skönhet i livet

Ha en härlig dag 

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt

DECEMBER UT KÖP 2 VAROR FÅ EN PÅ KÖPET.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke