Följ din egen rytm- Budskap inför v 2

0

I bland blir det inte som man tänkt sig eller önskat. Fast att om det kan kännas som ett nederlag och vi ofta då stampar på oss själva, så finns det andra vägar att gå. För allt som händer i livet har ett syfte och även om vi inte ser det just när vi är mitt inne i ett nederlag ,kommer klarheten komma till oss senare. Det är inte motgången som skapar dig eller ditt liv, det är hur du bemöter och förhåller dig till den, som påverkar hur ditt liv blir.

Dansa

Tillåt dig själv att dansa din egen dans till din egen rytm ,även om ingen annan hör din musik. Även om det just skett en motgång i ditt liv är det bara en del av den uppgående spiral mot nya möjligheter. Så ta det med ro, just nu är din livsväg kantad av äventyr och succé. Följ din egen rytm och magiska saker kan hända. Alla steg är perfekta även om det inte går framåt. Kom ihåg vår livsväg sällan är rak ,så varför inte passa på att njuta på vägen och dansa till din egen rytm.

Jag lyssnar till mig egen rytm

Hälsosamma relationer

Oavsett hur omständigheterna ser ut i ditt liv ska du veta att universum är med dig. De vill att du tänker till och skapar hälsosamma relationer i ditt liv och oavsett hur jobbig den processen är, kommer alla inblandade att få fördelar av den. Var noga med att du är medveten om var du slutar och var andra börjar, för även om du är en empat, är andras känslor inte dina. Glöm heller inte bort vikten av att ha en god självkänsla, se till att skina och vara stolt över det du skapat.

Jag är medveten om mina egna gränser

Släppa taget

Du är i behov av en påminnelse om att släppa taget och låta det som inte fungerar sakta ramla bort. Kanske tillåter du inte en förändring pga att du känner dig trygg och hemma i det som inte fungerar, även om du är fullt medveten om det. Låt inte rädslor stoppa dig, tillåt dig själv att avsluta det du behöver och acceptera att livet går vidare. Ett nytt livsmönster kallar på dig.

Jag är trygg och tillåter förändring

Stanna upp

Alla dina planer kanske inte kan uppfyllas just nu, kanske är det även bra att lägga dem åt sidan för en stund och istället fokusera på , här och nu. Ha inte för bråttom att försöka nå dina mål, något bättre kommer komma till dig om du lägger planerna åt sidan en stund. Kanske har du för många planer och vill göra allt på samma gång. Då är tiden inne att göra klart en sak ,innan du på börja något annat. Du har svaren inom dig och du vet vad du ska göra, du behöver bara lyssna.

Jag lyssnar inåt och finner mina svar

Ha en fantastisk vecka, kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

JANUARI REA 100/50KR rabatt på telefon tjänsterna. OBS betala inte din tjänst på en gång utan vänta tills jag gått in och ändrat priset, du kommer då få ett nytt mail från boka direkt med ditt rabatterade pris , du kan också betala din bokning med swish.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt

DECEMBER UT KÖP 2 VAROR FÅ EN PÅ KÖPET.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke