Släpp livet fritt- Budskap inför v 3

0

Vi vill ofta ha kontroll över livet och det som händer oss, men min erfarenhet är att det jag fullt ut försöker kontrollera och hålla kvar är det som ofta lämnar mig med besvikelser. Det är en av mina livsläxor jag jobbat med de sista åren, att släppa det jag har i livet fritt och våga lita på att det som jag önskar ha i livet stannar kvar, men även att våga släppa taget om det som inte är mitt.

Att släppa taget är början på något nytt.

När något inte fungerar i ditt liv behöver du tänka om och prova nytt. Du ska inte behöva jaga en relation, ett jobb eller andra saker du vill ha. Du behöver tydligt visa vad du vill och önskar, men är det meningen så kommer det komma till dig ,så länge du är tillgänglig och mottagen. Så om du är villig att ta emot ,men det du vill ha inte kommer ,var då även ödmjuk och våga släpp taget om det som inte fungerar eller är menat att vara ditt , hur mycket du än önskar. Att ge upp är inte ett nederlag, utan början på något nytt.

Jag släpper taget om det som inte är mitt

Livet gåvor

Tror du att du verkligen “äger” något i denna värld ? Du behöver förstå att det egentligen inte finns något i livet som du verkligen äger, allt det du har är lånat och du har lagt beslag på det du önskat. För allt i ditt liv kan försvinna på ett ögonblick. Ditt hem kan försvinna i en brand, dina nära och kära kan lämna dig. Det du egentligen endast äger är dig själv allt annat i livet har du lånat på obestämd tid. Detta budskap är inte till för att påminna dig om allt du kan förlora, utan för att påminna dig att ta hand om, njuta av och vara tacksam för det du har här och nu. Du behöver slappa taget om den ägande energin och istället låta livet flyta fritt.

Jag är tacksam och njuter av de gåvor jag har

Budskap

Oavsett hur ditt liv ser ut eller vilka utmaningar du möter finns änglarna där för att skydda dig, de ger dig också glimtar av framtiden genom budskap du kan tolka in på din livsväg. Budskapen kommer inte alltid så tydligt att du hör dem tala till dig ,fast om det även finns de av oss som hör budskapen så tydligt. Budskapen kommer ofta i andra saker som i utmaningar, siffror , fjädrar, färger, växter och djur. De kommer till oss i vårt vardagsliv, i meditation eller i våra drömmar ,men du behöver vara observant så du känner igen dem. Viktiga budskap är återkommande, gärna tre gånger eller fler ,så var uppmärksam på vad som upprepar sig i ditt liv och därifrån kan du tolka det du uppmärksammar.

Jag är uppmärksam på budskap som kommer till mig

Livets plan

Komihåg att även om universum har en plan för ditt liv , har du alltid möjlighet till egna val och en egen plan för livet. Du får det bästa av livet om du lyssnar och väljer både universum och din egen plan. Så när du tar nya steg i livet ,lyssna inåt om det känns rätt och be om vägledning från det gudomliga. Bestäm inte fullt ur vad du vill ha i livet ,då det du önskar kanske inte är det rätta för dig och det du behöver. Låt det gudomliga vara din vägledning till den plan du önskar leva efter.

Jag lyssnar både inåt och på den gudomliga kraften

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

JANUARI REA 100/50KR rabatt på telefon tjänsterna. OBS betala inte din tjänst på en gång utan vänta tills jag gått in och ändrat priset, du kommer då få ett nytt mail från boka direkt med ditt rabatterade pris , du kan också betala din bokning med swish.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke