En hjälpande hand – Budskap inför v 4

2

Det är lätt att hjälpa och ge andra kraft, många gånger innebär det att vi glömmer bort oss själva. Det är inte själviskt att prioritera dig själv i bland att se till att du mår bra och gör det som fyller dig med energi, kraft och glädje. Det är egentligen en osjälvisk handling, då du har mera att ge ut ,om du själv mår bra. Så hjälp andra genom att ta hand om dig själv, då mår alla bra. Glöm inte bort att även du kan behöva en hjälpande hand ibland.

Förändra situationen

Någon situation i ditt liv kommer komma till en punkt när du känner att någon behöver göra något här, för att situationen ska gå framåt. Denna någon är du, tveka inte att ta kontrollen, även om det kan kännas obekvämt. Du har ledarrollen inom dig , du behöver bara våga ta första steget. Stanna upp lyssna inåt och meditera när du blir osäker. Du kommer inspirera andra med ditt mod att våga leda.

Jag är modig och vågar gå framåt

Lita på magkänslan

Lita på det du känner och det du drömmer om, de är vägledning till det liv du vill leva. Om situationer i livet känns röriga lyssna inåt på vad du känner och följ känslan. Om din magkänsla varnar dig var då redo att lyssna. Första steget är alltid att lyssna, har du svårt att hitta svaret behöver du spendera tid ensam i tystnad för att kunna hör vad du säger till dig själv. Lita på din magkänsla och intuition även om du inte förstår den.

Jag lyssnar inåt och litar på svaren jag får.

Stå upp för dig själv och andra

Du behöver våga stå upp för dig själv och de människor i din närhet som behandlas orättvist. Våga stå upp mot skitprat och fråga den som säger det ” vad vill du att jag ska göra med denna information” även om du inte är den som pratar behöver du förstå att även om du bara lyssnar har du ett ansvar. Tillåt inte andra människor trycka ner andra och komihåg att om någon är respektlös mot dig ,talar den inte om ditt värde ,utan den talar om hur den ser på sitt eget värde. Någon som mår bra, har godsjälvkänsla och förstår att alla är lika värda är inte respektlös mot andra.

Jag är värdefull och jag vågar stå emot andras skitprat.

Hitta balansen

Vi är alla healern vissa mera än andra , med våra händer kan vi medvetet och omedvetet hjälpa andra. En kram eller att hålla någon i handen är en del av vardags healingen vi många utför, men glöm inte bort att även om ditt livssyfte är att heala och hjälpa andra behöver du också ta hand om dig själv och bli healad. Det finns många sätt att fylla på energi, även om healing är en direkt kanal, så finns det andra vägar. Krama ett träd, gå en promenad, träna men med glädje inte prestation, massage, ett varmt bad eller meditation. Se till att hitta balansen mellan att ge och få , även om syftet att ge inte är att få, att ge ska vara en osjälvisk handling.

Jag gör saker jag mår bra av

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

JANUARI REA 100/50KR rabatt på telefon tjänsterna. OBS betala inte din tjänst på en gång utan vänta tills jag gått in och ändrat priset, du kommer då få ett nytt mail från boka direkt med ditt rabatterade pris , du kan också betala din bokning med swish.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Ett varmt tack det var bra meddelanden att ta in. Jag önskar dig en bra vecka framöver.

    • hedvik den

      Tack ❤️

Lämna en tanke