Stå i ditt ljus- Budskap inför v 5

0

Idag blev det tydligt att det bara skulle bli tre kort och kortens tema handlar om din energi, hur du ser på dig själv och andra. Det är lätt att fastna i en negativ energi, men då mattar du dig själv bara med ännu mera negativa tankar , kraft och oroande. Jag vet att det inte alltid är lätt och du kan vissa stunder i ditt liv behöva avskärma dig från samhällets negativa energier som nyheter och andra negativa saker via tv, telefoner, sociala medier mm för att kunna hitta tillbaka till det positiva. Tänk på det när du är låg, mata dig istället med positiva saker och människor så blir sett lättare att hitta rätt igen.

Släpp oroandet

Det är lätt att hamna i en osund spiral av oroande tankar, fast hjälper det egentligen situationen att du oroar dig?

Nej tvärt om det gör din energi ännu lägre ,för du sänder ut att tex hur ska jag kunna betala mina räkningar ? Det du sänder ut är det du får tillbaka och du mår även dåligt av att oroa dig.

Vänd ditt oroande och din låga energi till en bön istället, -Snälla änglar hjälp mig försörja min familj.

Bönerna ger änglarna tillstånd att hjälpa dig, eftersom du alltid har en fri vilja måste du be om hjälp för att de ska hjälpa dig. Det första de oftast gör är att höja din energi och din låga stämning , vilket kommer få dig må bättre, bli lugnare och mera optimistisk. I nästa steg kommer de leda dig i rätt riktning så att du hittar lösningarna på dina problem. Komihåg detta är ett teamwork änglarna arbetar inte ensamt ,utan i team med dig. Du måste alltid göra din del av arbetet. Glöm heller inte bort att det kanske finns människor i din närhet som kan hjälpa dig.

Jag släpper mitt oroande och ber om hjälp.

Har du koll på dig själv

Vilka behov och önskningar har du i ditt hjärta ? Har du egentligen koll på vilka behov du har i livet för att må bra , har du satt ord på dem ? Om du själv inte har koll på dina behov , kan du då kräva att andra ska ha det. Det är lätt att vid konflikter i nära relationer säga – Du förstår inte mig eller det borde du förstå och veta. Har du själv inte koll på dina behov , kan andra heller inte ha det. Oavsett om det är behov eller önskningar så måste du först ta reda på vad du vill och vad som är viktigt för dig.

Här är några förslag på hur du kan göra

  • Stanna upp, sitt i tystnad och lyssna inåt.
  • Ställ frågorna till dig själv och skriv ner svaren.
  • Gör en busketlist och eller en vision board.

Jag vet vilka behov och drömmar jag har.

Låt ditt ljus lysa

Våga stå i ditt eget ljus. Dämpa inte ditt ljus för någon, ditt ljus är positiv energi och vi har alla rätt att ta plats och finnas till ,men våra avsikter måste vara goda. Upplever andra att du bländar dom så lys lite till, om de tycker att du lyser för mycket be dem ta på sig solglas ögonen. För ingen som mår bra och är kärleksfull kommer be dig att dämpa ditt ljus, det gör bara dem som är rädda för att du ska vara bättre än dem. Det handlar inte om att vara bättre än någon annan ,utan att bli den bästa av dig själv, så lägg undan ditt ego och all konkurrens. Det finns plats för alla att lysa. Vi är inte ett ljus eller en energi vi är alla sammanlänkande. Använd ditt ljus till att lysa upp både din egen och andras väg, desto lättare kommer andra finna sitt eget ljus.

Jag står i min egen kraft och sprider mitt ljus

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

JANUARI REA 100/50KR rabatt på telefon tjänsterna. OBS betala inte din tjänst på en gång utan vänta tills jag gått in och ändrat priset, du kommer då få ett nytt mail från boka direkt med ditt rabatterade pris , du kan också betala din bokning med swish.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke