Vänd andra kinden till- Budskap för vecka 6

2

Det jag lärt mig om mig själv och hur jag hanterar motgångar har varit en fantastisk läxa. Även om det i bland känns orättvist att stå kvar och vända andra kinden till ,vet jag att det är det bästa. Förr svarade jag ofta med full kraft tillbaka eller slog hårt på mig själv när motgångarna i livet kom. Nu mera kan jag sansa mig och stå stark i min sanning ,utan att alltid behöva få den bekräftad från andra. Jag tror på mig själv idag och det gör mitt liv lättare speciellt när motgångarna slår till med full kraft.

Drama

När draman uppstår i ditt liv, vem är du då ? Den som häller bensin på elden eller den som vänder andra kinden till. Du behöver stå upp för dig själv och visa vart din gräns går, men i en infekterad konflikt vinner ingen på att du kastar skit tillbaka, du bara skapar mera drama och blir oftast den som får ta de hårdaste smällarna. Det kan vara svårt att bara vända andra kinden till och gå, men det är det du vinner på i längden. För attraktionslagen kommer ge dig det du sänder ut, sänder du ut drama kommer det kastats tillbaka till dig som en bumerang.

Jag väljer att inte triggas av konflikter, utan vänder andra kinden till.

Hoppful

Var optimistisk , tro på dig själv och tro på dem runt omkring dig. Fortsätt framåt, var hoppfull, du har allt du behöver för att komma vidare. Hitta balansen mellan dina åtaganden och din vila, så du inte bränner ut dig och var inte rädd för att släppa taget om det som inte fungerar. För om du arbetar för hårt kommer du inte kunna se ljuset , i ditt eget mörker.

Jag har balans mellan arbete och vila

Din väg

Känn tacksamhet för varje stund i livet och älska det som är och det som varit.Varje andetag du tar ger dig en djup medvetenhet om du stannar upp och känner efter. Genom små och osjälviska handlingar till andra, sätter du faktiskt dig själv på rätt väg, även om du själv inte är medveten om det. Din väg handlar inte om att trampa ner andra för att komma framåt , det kan kanske ge dig en stund i rampljuset ,men det kommer alltid följa dig och dra dig bakom när du minst anta det. Var ödmjuk, tacksam och kärleksfull även om du känner att det ibland är till din nackdel kommer det alltid ge dig ett bättre liv.

Jag är tacksam för det livet ger mig

Stå i din sanning

Är du arg , känner dig sviken och vill ge igen. Stanna då upp och vänta in din själ. Om du agerar i din vrede kommer det aldrig att sluta väl. Det första som poppar upp när vi känner oss svikna, är att ge igen och upplysa alla om den andras misstag för att själv må bättre. Det säger egentligen mera om den som svartmålar någon annan ,än om den som svartmålas. För den som mår bra och har rent mjöl i påsen, har inget behov av att sprida osanningar eller andras misstag till alla andra. Stå kvar i din sanning , andas och svara när du är lugn, låt inte din vrede tala för din sak.

Jag står stark i min sanning

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack för budskapet, magkänslan har jag länge haft så jag vet när allt inte är som det skall vara. Kram

    • hedvik den

      ❤️🙏🏻

Lämna en tanke