Möt dig själv- Budskap inför v 8

1

Jag hade en god vän på besök några timmar igår , en sån där vän som är öppen, tydlig och får mig att växa. Vår vänskap har växt under några år och hon har blivit en av de människor som betytt mest för min utveckling och gett mig insikter om hur jag fungerar. En själasyster och ljusbärare , så tacksam för att hon finns i mitt liv och att vi har varandra, vår vänskap är så enkel, ren ,kärleksfull och öppen, tror faktiskt inte jag hade en sådan vänskap som denne förut. Vi har varit iväg på några äventyr och nu planerar vi nya till sommaren, helt underbart faktiskt.

Har du en sådan vänskap i ditt liv ?

Du har svaren

Sluta sök alla svaren utanför dig själv, oftast har du svaren inom dig. Allt du behöver göra är att lita på din egenförmåga och den första känsla som kommer till dig i situationen. Den känslan som bara finns där långt innan hjärnan går in och analyserar det hela. För allt i ditt liv reflekterar tillbaka på dig, dina relationer, ditt arbete, ditt hem, hur du möter livets utmaningar osv. För även om det finns saker du inte kan förändra ,kan du alltid förändra något hos dig själv och hur du förhåller dig till det hela, du har också möjligheter att stå kvar i din sanning och lämna det som inte fungerar för dig.

I mitt liv har jag alltid möjligheten att göra val

Ge dig själv först lite kärlek 💓 innan du ger den till andra,
då blir kärleken större, finare och helt underbar.

Möt dina rädslor

Vad är du egentligen rädd för ?

Varför vågar du inte lämna din trygga borg och ge dig ut och leva, vad är det värsta som kan ske om du provar. Våga utmana dig själv, du behöver inte hoppa från ett berg utan fallskärm, du kan ett steg i taget och sakta klättra uppåt om det passar dig bättre. Om du väljer att stå kvar på botten kommer du missa alla möjligheter att se livet från nya synvinklar och att tillslut få se livet från ovan och få helheten i ditt synfält.

Jag vågar utmana mig själv för att jag ska kunna växa

Ta ansvar

Vad är utveckling egentligen?, Den är mycket individuell. Vissa kanske behöver utmana sig själva och våga leva lite mera , medan andra behöver stanna upp och våga känna efter. Att springa ifrån livet är en flykt från att känna efter och att våga ta hand om sitt eget inre. Vilken personlighet är du?

Den som tar det trygga före det osäkra eller det som tar det osäkra för att slippa känna efter ?

Oavsett behöver du möta dig själv där du är och utmana dina rädslor ,om du känner att livet inte riktigt är det du önskar. Den enda som kan göra en förändring är du, så var noga med att inte lägga ditt livs ansvar på någon annan än dig själv.

Jag tar ansvar för alla delar i mitt liv

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack för budskapet som fick mig verkligen att gnugga geniknölarna och verkligen reagera. Vid frågan
    “Har du en sådan vänskap i ditt liv ?” Svaret blev NEJ… har aldrig haft eller kommer att få någon sådan vän. Min son som är född 75 är så lik min far som avled 69 till sättet så ibland frågar jag mig om min far kom tillbaks genom min son, när jag tänker efter lite mer så ser jag att jag bara haft såna vänner i djuren som jag har kunnat lita på till 100% Jag önskar dig en bra Helg och GBU.

Lämna en tanke