Se och bli sedd – Budskap inför v 9

2

Oj vilken vecka det varit, vet nästan inte var jag ska börja berätta. Veckan började med tunga energier, jag har känt mig trött och tung ett tag nu. Jag vaknade natten till måndag med väldiga sendrag i både vad och fötter, vilket jag inte haft på länge sedan jag började äta magnesium. Detta resulterade i att jag har haft ont i fötterna och det har blivit värre och värre för varje dag .I torsdags kväll kännes det jobbit att gå och jag var svullen, inte i fötterna utan blodådrorna på fötterna. Hela fredagen var en kamp , men jag kunde lindra det lite med stödstrumpor.

På fredags kvällen skulle jag gå på en shamansk systercirkel med fantastiska Fia, hon är shamansk prästinna. Tänkte nästa ställa in ,då jag hade sådan värk, men jag gick ändå och hoppades på att vi mest skulle sitta.

Kvällen blev helt magisk. När Fia slog första slaget på trumman kände jag att jag behövde släppa taget och förlösa det som satt fast inom mig. Mina tårar rann hejdlöst ner för kinderna medans vi systrar i cirkeln förenades med de nordiska gudinnorna och kraft kvinnor från för. För en stund kunde jag hejda tårarna tills vi två och två skulle mötas se varande i ögonen och säga meningar som “jag är en kraftfull kvinna”. När jag mötte en vacker syster själ och meningen var “jag är en kvinna som blivit sårad” började tårarna att rinna igen, men jag var inte ledsen utan känslan var mera en befrielse ,som om jag kunde släppa att det där som begränsade mig. Jag istället kunde stå helt, naken , sårbar i min egen kraft.

När vi sedan två och två skulle sitta tillsamman och mötas i en omfamning , blev jag för en stund ensam, då vi var ojämna par, men jag hann bara tänka orden ensam inom mig ,när jag blev omfamnad av kraft kvinnorna från förr. Jag kunden samtidigt känna hur en tråd gick från kvinna till kvinna och genom mig till nästa kvinna och vi alla blev ett. Helt magiskt att mer än 20 kvinnor, många okänd för varandra, ändå i ett möte kan se ,bli sedd och tillsamman skapa kärlek. Det blev mycket tydlig hur viktigt vår gemensamma kvinnokraft betyder för oss och vår värld.

Efter cirkeln blev jag kvar en stund och min vän Monika gav mig sound healing för att hjälpa mina fötter. Dagen efter vaknade jag upp pigg, lätt och glad , lite som på nytt född och mina fötter är nästa helt bra. Som Fia säger vilka mirakel väntar runt hörnet idag ?

Fredagen var för mig ett mirakel i sig.

Vill du veta mera om Fias shamanskt systercirkel gå in på hennes Facebook och läs mera, hon har dom lite runt om i landet, hon skapar även helt fantastisk musik och du hittar henne på Spotify om du söker på Fia. Jag har även bloggat om henne förut. Det hittar du på länken nedan.

http://hedvik.tarotguiderna.se/2019/07/01/en-magisk-kvall/

https://www.facebook.com/FiaShamanskPrastinna/

Nog om mig och mitt , nu till veckans budskap

Möten

Vågar du möta andra människor eller undviker du alla nära möten ? Kanske tror du att du möter de människor du har nära relationer med, men tar du dig verkligen tid till att se och bli sedd? Det är lätt att livet rullar på och det behöver inte vara något fel i det , men låt inte livet rulla på för mycket ,utan hitta även stunder när du är närvarande i dig själv och tex din parter eller en nära vän. Ta dig tid till att lyssna på riktigt och låt den andra bli sedd. Har du en partner kan du göra en enkel övning, fungerar även med en nära vän.

Stå och håll om varande eller sitt på golvet nära mitt emot varandra, gärna med benen runt den andra , se på varande i ögonen minst 12 sekunder, men gärna länger och avsluta med att ge varenda en kram och några upp muntrade ord , som jag älskar dig, du är vacker, fantastik eller underbar. Detta intima möte är för att se och bli sedd , dessutom minskar det vår stress avsevärt, även om det är intimt och nära ,ligger fokus på det inre, inte det kroppsliga. Har du en partner börja göra detta varje dag, det kommer ge er ett bättre mående.

Jag vill möta andra och mig själv på djupet

Dömande tankar

Ibland kan det vara lätt att döma andra ,men dem du dömmer bär ofta något med sig som påminner om dig själv. De vi dömmer är en spegelbild av oss själva, kanske du inte gillar den sida av någon annan ,eftersom du själv har kämpat med samma problem eller kanske du förnekar den. Ha som vana att reflektera över vad som sker när du dömmer någon, för även om vissa av oss kommit långt och inte dömmer längre, kan vi inte alltid styra den första tanken som dyker upp, men vi har förmodligen lärt oss att inte låta den ta över.

Vad är det jag dömmer?

Varför stör jag mig på detta?

Är det egentligen mitt problem ?

Kan jag möta denna människa med nya tankar och ett nytt förhållningssätt?

Tänk på att dina tankar speglar dig själv och inte andra.

Jag är villig att arbeta med mina dömande tankar

Lyssna

Lyssnar du på dig själv och dina egna behov eller är du för upptagen med att ta hand om andra? Har du hamnat i “duktiga jag” fällan och skapat ett liv bygd på prestation och status ? Då behöver du tänka om. Spring inte från dig själv för att passa in och bli omtyckt av andra. Våga leva och våga känn efter hur du vill ha det och hur du vill leva. Du är viktigast i ditt liv ,utan dig har du inget liv, så var noga med att ta hand om dig själv, du har dessutom mera att ge om du tar hand om dig själv först. Våga sätta dina egna behov i fokus.

Jag är viktigast i mitt liv

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Wow… tack snälla.

    • hedvik den

      🙏🏻❤️

Lämna en tanke