Hitta hem- Budskap för v 10

0

Har du haft den där känslan någon gång att du inte passa in eller att du är på fel plats, med fel människor och att du inte hör hemma någonstans ? Den känslan bar jag på i många år trotts familj , man och barn. I dag har jag hittat hem.

Hitta hem

Att hitta hem handlar inte om en fysisk plats utan om en känsla. Du kan resa runt , flytta, söka nya relationer men ändå känna dig utanför och inte hemma. För att hitta hem handlar inte om var du är, med vem du är, utan att du hittat hem med dig själv. Lyssna inåt, lev det liv som känns rätt för dig, stå i din sanning och i ditt ljus, så kommer känslan av lugn, frid och harmoni infinna sig hos dig och du har landat hemma i dig själv. Då kommer också du hitta dina människor och de platser som får dig att må bra, men att hitta hem innebär att du egentligen är hemma oavsett var du är och med vem. Hitta hem är att vara trygg och lycklig med vem du är.

Jag är hemma i mig själv

Mod

Det finns många sorter mod och mod för dig är kanske inte mod för mig. Mod handlar om att möta sina rädslor och vi sitter alla inne med unika rädslor. Mod handlar också om förnyelse, utveckling och möjligheter att prova nya saker. Vart någonstans ska du börja använda ditt mod? Vad är det värsta som kan ske om du provar? Ta en rädsla i taget och när du vågat så fira din framgång oavsett hur liten den är. Se dina rädslor i ögonen och våga trotsa dem.

Jag är modigare än jag tror

Tålamod

Allt blir kanske inte som du önskar på en gång, du kanske behöver arbeta mer än du önskar med ditt mod eller att hitta hem. Utveckling handlar också om tålamod , tålamod att tillåta dig själv växa in och förvandlas med det som sker. Det behöver ibland få ta tid för att hela du , både kropp, själ och ande ska hinna med , annars finns det risk för att du springer ifrån dig själv och tror att du kommit vidare men egentligen har du bara sprungit ifrån dina känslor och ditt ansvar. Så stanna upp, vänta in alla delar och ha tålamod med dig själv, alla inblandande och processen i sig.

Jag ger mig själv utrymme för tålamod.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke