Möt dina rädslor- Budskap inför v 11

0

Rädslor

Det här med rädslor är egentligen mycket intressant , för vi går alla och bär på någon form av rädsla stora eller små. Ibland tror vi att om vi undviker dom ,så finns dom inte och att de kanske inte har så stora att de har betydelse för oss. För din egen utveckling är det en god ide att möte dem en i taget. En av mina rädslor har bla varit att höra min egen röst. Så för några år sedan när jag började ta tag i mina rädslor ,började jag spela in mig själv både på film och bara min röst. Oj va det ar jobbigt att höra mig själv, låter jag verkligen så, men har jag blivit bekväm med att höra mig själv och kan även tycka att jag låter bra idag. I bland är rädslorna inbakade i att känna sig obekväm och du kanske inte alls kallar det för rädsla, så var uppmärksam med vad som är obekvämt för dig.

Nu är det dags att börja ta tag i dina rädslor, lista upp det du behöver arbeta med och beta av dem en och en. Ställ dig själv frågan vad är det värsta som kan ske om du provar ? och säg sedan- allt är möjligt .När du klarat av en, bocka av den på listan och fira , ge dig själv glädje och en klapp på axeln, bra jobbat. Sen fortsätter du med nästa rädsla, men glöm inte att njuta av det du lyckats överkomma.

Jag vågar möta mina rädslor

Njut

Stanna upp och njut av det liv du har , för även om du tycker ditt liv är jobbigt och inte ger dig det du behöver finns det alltid något att vara tacksam för. Njut av det lilla som en kopp kaffe, solen som lyser i ditt ansikte, leendet du får, ja av allt det där lilla som om du samlar det under en dag blir stort. Om livet känns jobbigt är det alltid ditt sätt att se på livet som kommer skapa det liv du lever, så stanna upp och njut mera , öva tacksamhet, våga förlåta , våga gå vidare och våga känn efter.

Jag njuter av allt det goda live ger mig

Stanna upp

Ge dig själv tid till att prossensa livets alla intryck. Alla behöver vi stanna upp, känna efter och landa i det vi är i just nu. Meditera , yoga, gå en promenad, krama ett träd, kramas någon du tycker om, vila, ta en fika med en vän och ha en dag när du bara är med dig själv. Att stanna upp och delta i livet här och nu, gör dig grundad och din själv , så din kropp och ande hinner landa en stund tillsammans med dig. Att stanna upp ,ger dig möjligheten att vara hel en stund.

Jag stannar upp och väntar in alla delar av mig själv.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke