Starka tillsammans-Budskap inför v 12

0
LOVE

Det är klart att det som sker lätt ger oss oro. Vi ska ta alla uppmaningar på allvar, men för det behöver vi inte låta rädslor och oro ta över våra liv. Det är också det temat korten visar idag, att hitta harmoni, lugn, lyssna inåt och stanna upp och ta hand om sig själv.

Glöm inte bort att denna världskris har något att säga till oss alla så det är på tiden att vi lyssnar.

Behåll lugnet

I dessa tider är det viktigt att behålla lugnet och inte låta oro och rädslorna ta över. Istället för att vara rädda, använd tiden till dig själv, stanna upp, var hemma och njut av att bra vara eller passa på och gör sådant som du inte brukar prioritera i hemmet. Ta en promenad i skogen och njut av naturen. Nu när vi behöver begränsa oss betyder det inte att vi ska sluta leva , utan istället fundera på hur vi lever och varför vi gör som vi gör. Kanske detta som sker just nu ger oss nya möjligheter och insikt i hur vårt liv behöver förändras för att vi ska komma i balans.

Jag är öppen för förändringar

Stanna upp

Ibland behöver vi bara stanna upp och lyssna inåt. Vad har du egentligen att säga till dig själv ? Har du länge sprungit ifrån ditt inre och skapat mera måsten i livet, som i sin tur skapar ännu flera. Tills livet bara består av en spiral av måsten, för att du ska kunna hålla kvar det liv du skapat. Stanna upp och känn efter istället ,vad vill du egentligen och vad är egentligen viktigt, vad har du behov av på riktigt och vad kan du ta bort från ditt liv ? För vems skull lever du livet du lever just nu ? Dessa frågor är viktiga och du behöver fundera över dom.

Jag lyssnare inåt

Kärlek

Även om du behöver begränsa ditt liv en aning just nu , behöver du också ge världen mera kärlek. Det behöver vi egentligen göra hela tiden, men det är lättare att bli påmind om dess behov och kraft, när det är vi själva som drabbas. Så sänd ut kärlek via tanken istället för oro och gör kärlek och hjärt meditationer , har även sett att det kommit flera evenemang på facebook om meditation ,där du är i ditt eget hem ,men vi mediterar en utsatt tid tillsammans , ett jätte bra sätt att sprida goda energier vidare. Hjälp till där du behövs. Alla kan vi göra något och det lilla blir stort om vi hjälps åt tillsamman.

Jag ger ut det jag kan för att stärka andra

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke