Ta en paus-Budskap inför v14

0

Allt eftersom veckorna går och livet känns som att det är i “paus” läge, blir det också tydligare vad utmaningen i detta är. I en meditation i går kom dessa ord till mig jord, kärlek och tålamod. Jag fick sådan inspiration igår så jag gjorde nya armband i temat hjärtchakrat.

De finns att köpa i min webbshop 149kr ink frakt

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Rodonit ,rosenkvart och aventurin.

Jord

Ut och tanka energi i naturen, i skogen, vid havet eller i parken. En avkopplande promenad, fika med vänner eller varför inte meditera ute. Vi har tappat kontakten med moder jord och det stör våra energier, vi behöver hitta tillbaka till grundkraften i oss själva. Tänk om ,tänk nytt du kanske inte tycker att det du gör spelar någon roll men där har du fel, för alla handlingar oavsett storlek har betydelse och lägger vi sedan ihop dem blir det massor. Så fortsätt sortera dina sopor, handla begagnat och miljövänligt. Cykla eller gå istället för att åka bil eller buss om du kan. Jorden försöker säga oss något och vi behöver lyssna.

Jag stannar upp och lyssnar efter det som faktiskt är viktigt

Kärlek

Du behöver handla med kärlek till allt i livet, men du behöver börja med dig själva. När du har kärlek till dig själva blir också kärleken till andra ,jorden och livet viktigare. Om du älskar dig själv kommer du inte tycka det är okej att bli illa behandlad och du kommer även stå upp för dig själv. Med kärlek kommer även förlåtelse och för att kunna älska fullt ut behöver du förlåta dig själv för allt du känner skuld till, gjort är gjort, men lär dig av det som hänt och försök att bli ditt bästa jag. Du behöver även förlåta de som sårat dig, inte deras handlingar, utan för att de är människor som felat och inte för deras skull utan för din egen skull. Förlåt och släpp taget om allt som inte längre tjänar dig och fyll ditt inre med kärlek istället.

Kärleken börjar inom mig

Tålamod

Nu när livet saknat ner och vi behöver tänka om, ta dig då tid till att känna efter hur det känns och vad du kan hålla kvar vid när detta är över. Vi har alla fått oss en tankeställare och vi behöver fundera på vad som är på riktigt är viktigt i livet. Vi behöver lägga energi få relationer, hälsa och ett hållbart samhälle. Nu testas vårat tålamod, hur hanterar vi denna “paus” kan vi ta hand om dessa möjligheter detta faktiskt ger oss? För även om du kanske bara nu ser hinder och negativa effekter, är det inte hela sanningen. Just nu är livet fullt av möjligheter men det kräver att du ser dem och att du behöver tänka om, nytt och med hjärtat.

Jag ser på framtiden med nya ögon

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke