Se om ditt hus- Budskap inför v 15

0


Det är mycket tydligt att vi behöver stå stadigt på jorden och inte låta negativa tankar , oro och rädsla ta över. Vi behöver även se om vårt hus, vårt jobb och vår ekonomi , i dessa oroliga tider. Så i dag har jag lagt fokus på jordade armband. 149kr ink frakt .Läs mera nedan.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Röd Jaspis lyfter fram din naturliga skönhet genom att stärka vitalitet och livskraft. Tillförsikt till vår egen väg genom livet och till universums skapande kraft ger skönhet och kraft. Jaspis stöder oss genom livets naturliga processer såsom graviditet, födelse, pubertet och åldrande.

Brun jaspis är en mycket jordande sten som lindrar stress och lugnar. Den löser upp negativ energi och stabiliserar auran. Har du svårt att kontrollera dina känslor är detta en sten som kan hjälpa eftersom den dämpar plötsliga humörsvängningar.
Det är en bra sten när du försöker kontrollera känslomässiga triggers du inte önskar och hjälper dig stå emot. Den stärker uthålligheten och är bra när du känner dig överhopad av arbete och olika måsten genom att den hjälper dig prioritera.

Grå Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Grå Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier

Onyx kan användas till att läka sorg, stärka självkontroll och stimulera klokt beslutsfattande. Den ska ge både lycka, framgång och tur. Framförallt hjälper onyxens receptiva karaktär oss att absorbera de krafter och energier från livet och universum som vi behöver. Onyxen är också en sten som bärs som amulett för beskydd och mot rädsla.

Se om ditt hus

Det är dags för dig att stå stadigt, se om ditt hus och vara realistisk. Du behöver trygga din ditt liv, ditt hus, din ekonomi och ditt arbete. Se över hur du har det och vad som är viktigt. Du behöver också se verkligheten för vad den är utan att låta oro och katastrof tänk ta över. För även om dessa tider är utmanande blir det bara jobbit om du tänker katastrof. Ta in det som är, lyssna, lär och hitta nya möjlighet. För även om livet inte är som det brukar vara behöver vi leva vidare.

Jag ser till att jag är trygg

Grunda dig

Gå ut i naturen och jorda dig, krama ett träd, meditera och njut med alla dina sinnen. Här kan du hämta kraft och ny energi. I skogen får du både rörelse som är bra för kroppen och lugn som är bra för sinnet. Om du kan så ligg i gräset , gå barfota , gräv i trädgården och plantera blommor , allt för att hitta tillbaka till jordkraften.

Jag arbetar för att hitta balans i baschakrat

Tacksamhet

Försök att njut av livet och var tacksam för det du faktiskt har. Fast om tiderna nu är oroliga så har du så mycket i livet som är bra och nu när vi ställs inför detta blir det mera tydligare än någonsin, för allt vi tagit föregivet är längre inte säkert. Så njut av varje dag och av det du har , som mat på bordet, en säng att sova i , nära och kära och att du mår bra. Livet ska inte tas föregivet men heller inte stannas upp, fortsätt leva och njut av det du har.

Jag är tacksam för det livet givit mig.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke