Tid för återhämtning- Budskapet inför v 17

0

I dessa tider har jag fått mera tid för mig själv än vanligt , först blev jag lite överrumplad och såg inte möjligheterna detta gav mig , men efter ett tag förstod jag att detta var en möjlighet till att återhämta mig och ta hand om mig själv och min kropp. Bara att få stanna upp och njuta av tystnaden, tiden och det enkla är fantastiskt. Våren brukar annars bestå av många måsten och är oftast den årstid som tar mest energi från mig, nu kan jag bra var och njuta av vårens under.

Ego

Det är lätt att tänka att vi är snälla och hjälpsamma människor när vi hjälper och tar hand om andra, men vilken agenda har vi egentligen? Du kanske inte ens tänkt tanken, utan bara ger till andra och ibland känns det som du offrar dig själv, så andra ska ha det bra. Du kanske inte förstått att detta betedde matar ditt ego och handlar inte alls enbart om att du är hjälpsam, utan mera om att du blir sedd hörd och bekräftad. Ibland kanske du även använder dig av offer mentaliteten och tänker “efter allt jag gjort för dem , så borde de vara mera tacksamma”

Detta är ditt ego som pratar, att hjälpa andra för bekräftelse matar ditt ego och att vara snäll kanske inte är hela bilden av ditt beteende. Vem har bett dig offra dig för andra och vad förväntar du dig tillbaka. Vet du egentligen vad de andra behöver ? Ta ett steg tillbaka och sluta fixa allt åt alla, låt andra fixa sitt eget liv och sträck istället ut en hjälpande hand från hjärtat ,utan en baktanke och för att få bekräftelse.

Jag blir medveten om hur mitt ego fungerar

Bygg något nytt

Titta runt dig, livet är enklare än du tror, använd din kreativitet och börja bygga något nytt och hitta nya vägar för det som inte fungerar. Varför går du om och om igen den vägen som inte fungerar ? Är livet en strid , behöver du tänka om, jag menar inte att du alltid ska ge upp, men att du ibland behöver fundera på varför du är så envis att hålla fast vid det som inte fungerar. Kanske känner du dig trygg i det , men våga gå utanför din trygga zon och prova något nytt.

Jag är redo för förändring

Energier

Glöm inte bort att ta hand om dig själv och din kropp, ta ett fotbad, skrubba kroppen, ta ett varmt bad med eteriska oljor, gör yoga eller qigong, meditera ,hela dig själv med hjälp av kristaller ,allt för att få igång din energi och livskraft. När energierna flödar lätt är du i balans, just nu är det lätt att energierna blir tröga och tunga , ta hand om dig själv och få igång dem igen.

Jag har hand om mig själv

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke