Skapa mera av dig själv-Budskap inför v 18

2

Jag har vid många tillfällen i mitt liv stannat kvar situationer som inte tjänar mig, kanske för att jag varit rädd för att se sanningen , för det okända där ute eller för att mista det jag har, även om det inte fungerar. Idag har jag bättre koll på min inre visdom och kan lättare gör slut med situationer som inte tjänar mig längre, släppa taget om dem och hitta nya vägar. Idag tackar jag mig själv och säger bra jobbat Hedvik , istället för att se ner på mig själv och känna mig liten och misslyckad. Jag är oerhört tacksam för att jag idag är sann mot mig själv.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Skapa mera av dig själv

Vi ser ofta på oss själva som trasiga och ärrade av livet, vilket gör oss svaga och det ger oss något att skylla på när livet går emot oss. Fast vi är inte trasiga för vi är alltid hela , det är bara våra tankar om oss själva som ställer till det. Du behöver heller inte hitta dig själv , för du är den enda personen i ditt liv som faktiskt alltid finns till hands och är dig nära. Så istället för att leta, försöka laga eller försöka sätta dig själv på en plats som inte är din, tänk om du istället ser på dig själv för den du är och använder dig själv och alla resurser du har och försöker skapa mera av dig själv. Det känns inte lätt tänker du, att skapa mera av mig själv, du kanske inte ens har koll på vem du är ?

Bjud in dig själv i ditt liv och reflektera över vem du är i olika situationer. Kanske det finns situationer eller relationer i ditt liv som inte fungerar fullt ut, vem är du när det inte fungerar och vem är du när det fungerar ? Där livet gnager behöver du skapa nya möjligheter , sidor av dig själv och acceptans. Vem vill du vara, hur vill du ta hand om det som händer dig i livet oavsett om det är bra eller dåligt ? Du kan inte välja det som händer dig ,men du kan välja hur du bemöter det som händer och vilket liv du skapar.

Jag skapar det liv jag lever

Lyssna inåt

I bland stannar vi kvar i relationer och situationer som inte fungerar, även om vårt hjärta redan gått vidare. Vi stannar för att vi känner oss trygga i det vi har, även om det inte fungerar eller så är vi rädda för vad som finns där ute. Vi söker bekräftelse från andra för att bli sedda , hörda och vara betydelsefulla, det är lite så vi människor fungerar, vi har behov av andra för att må bra. När vi låter andras bekräftelse bli viktigare än vår egen eller vi kanske inte alls bekräftar oss själva ,utan är beroende av andras, då behöver vi tänka om. Vi behöver ha tillit till oss själva och vår inre kraft ,så vi kan stå stadigt när det stormar, det är vi skyldiga oss själva. Lyssna på ditt hjärta , din inre kraft och visdom , du är den visaste i ditt liv, men du måste lyssna.

Jag har tillit till min inre visdom.

Tjänar detta mig

Jag vet livet är inte alltid lätt, utan ganska ofta får vi kämpa för att komma dit vi vill. Det är så livet ska vara ,för det är så vi lär oss, växer och utvecklas. Utan alla lärdomar skulle vi stå kvar på samma plats och inte uppskatta det liv vi har. Vi fungerar alla olika och har olika känsloliv, vissa reagerar kraftigt både högt och lågt medans andra kanske tyckas ha känslorna under kontroll, men vi ser inte vad som händer inom en annan människa och vi kan inte läsa deras tankar. Det vi alla kan arbeta och fundera på, är om det jag har och där jag är , faktiskt tjänar detta mig ? Om inte, gör klart och slut med situationen, lägg det bakom dig och hitta nya vägar. Att stanna i något som inte tjänar oss, är inte bra för någon.

Jag tillåter mig själv att lämna det som inte tjänar mig

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. I den

    Fint & kraftfullt budskap!

    • hedvik den

      Tack ❤️

Lämna en tanke