Energi skifte- Budskap inför v 19

0

Det är mycket som sker nu, även om vi inte ser allt. Känslan av nytt och nya möjligheter och positivare lättare energier. Så ha tålamod och tro på att allt kommer bli bra, ger det bara lite tid.

Energi skiftet

Kände du energiskiftet som skedde i veckan ? Energierna har varit trötta och tunga en tid , ja ända sedan december faktiskt. De har gjort oss mera trötta, låga och tunga. Jag kände tydligt hur energin skiftade i början av veckan och hur allt plötsligt blev lättare, även den fysiska känslan blev lättare. Så ta tillvara på skiftet som skett, oavsett om du känt den eller inte. Det är dags nu för nyskapande, att se och ta tillvara på möjligheterna och tänka utan för dina vanliga tankebanor. Livet är inte på paus ,tvärt om det är nu du kan skapa magi.

Jag tar tillvara på den nya energin

Skapa

Var uppmärksam på din tankar och idéer som nu kommer till dig, de är vägledning som ska hjälpa dig nu i denna nyskapande tid. Oavsett hur du skapar ,så är skapandet i fokus, så tro på din själv och den vägledning du får oavsett om det känns, svårt, främmande eller osäkert. En liten skapande tanke är vägen till nya vägar i ditt liv.

Jag är redo för att skapa något nytt

Följ flödet

Ta dig tid till att ta in allt det nya som händer, en ny värld skapas just nu och du behöver låta ditt inre få möjligheten att tona in sig på den nya frekvensen. Ta dig för dig själv, meditera, lyssna inåt , släpp taget om allt gammalt och öppna upp dig för det nya. Förändringarna kommer ske oavsett du vill det eller inte , att streta emot kommer ger dig svåra utmaningar Hitta vägar som känns sanna för dig och följ det nya flödet som nu skapas.

Jag skapar min egen framtid

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke