Trollsländan har ett budskap till mig.

0

Trollsländor har alltid fascinerat mig. De är förföriska med sin stora kropp och de tunna färgrika vingarna ,dom rör sig så fort ,fast att tiden ibland verkar stå still när man betraktar dom. Konstigt hur allt hänger ihop egentligen ,för trollsländan har alltid haft ett budskap till mig fast jag inte lyssnat.

  
Den säger – du har en stor andlig gåva-använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intuition. ( taget ur djuren språk , Solöga)

Ja det tog många år innan jag verkligen börja använda min gåva. Att börja röra om i mitt inre och i mitt jag, att våga bara vara jag. Hitta självförtroende, självtillit och självkänsla. För mig kom uppvaknandet när mitt liv blev omkring kastat, vänt ut och in och upp och ner, när jag var tvungen att titta in i mig själv. Där mötte jag sidor hos mig själv jag inte visste fanns , sidor jag inte är stolt över men jag mötte också sidor jag gillade ,som väckte min nyfikenhet och som var värda att utveckla mera. 

Om inte allt det där omtumlande hänt i mitt liv , då hade jag inte varit här jag är idag. Mitt arbete är inte slut , jag behöver fortfarande arbeta med mig själv och mitt inre, men jag har kommit en lång bit på vägen. Jag är stolt över vem jag är i dag.

Det jag arbetar med just nu är att våga släppa kontrollen, visa mina känslor tydligare, våga vara mera av bara jag. Våga sjunga , dansa och utveckla mina förmågor. Våga släppa sånt som inte längre tjänar mig och att ha tillit, till mig själv , andra och det andliga.

För allting hänger ihop ,alla svar är redan klara ,jag behöver bara hitta dom. Mina drömmar och mål för framtiden i min karriär med andlighet och hälsa är klara och tydliga och jag ser att det sätter fart i slutet av 2016 eller i början av 2017 , jag måste bara ha tålamod, tillit och optimism. 

  
När jag tittar efter vägledning på mitt födelsedagnummer ser det ut så här.

20

Din kontakt med skaparen är stark och klar. Han ber dig fylla ditt hjärta och själ med tillit. Din tillit  belönas just nu.

01

Förbli positiv. Allt du tänker på just nu kommer att bli verklighet, så glöm inte bort att tänk på sådant du önskar. Ge dina rädslor till skaparen och änglarna.

71

Du är på rätt väg för dina önskemål och dina mål. Var positiv och optimistisk och alla dina drömmar kommer att förverkligas.

(Fritt översatt från angel Numbers 101)

Så det är bara att fortsätta att drömma , planera, se framåt, vara här och nu och ha tillit. Allt kommer bli som jag önskar.

Ibland måste vi släppa något , för att kunna få plats med något nytt. Jag har funderat på vad jag behöver släppa och ska på nyårsafton göra Carolas ritual för att göra ett avslut ,se länk .

http://carolah.tarotguiderna.se/2015/12/28/dags-att-utvardera-2015/
Att utvecklar och gå vidare är något man alltid kommer att göra mer eller mindre i livet , fast att man är nöjd. Någon läste ur en bok och jag fastnade för detta.

Fast att du är nöjd med livet kommer du växa ur din kostym, inte för att kostymen blir mindre utan för att du växer

Minns inte exakt hur det var ,men för mig det är sant, själsligt kommer vi alla växa och utvecklas fast vi är nöjda med livet. Så se till att släpp det som inte tjänar dig längre och låt nytt komma in. Det ska jag göra.

Kram Hedvik

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke