Är dina energier i balans ?

0

Allt runt omkring oss är energier.

  
De påverkar dig och ditt liv. Man kanske inte alltid är medveten om hur viktigt det är att faktiskt ta hand om sina egna energier och se till att energisystem fungerar som det ska. För mig ,nu mera blir det mycket tydligt när energisystemet är i obalans , då får jag smärta i den fysiska kroppen. Dessutom kan jag nu förstå att mina smärtkropparna minns och kan få mig att må dårligt psykiskt när situationer som påminner om något negativt i mitt liv uppkommer. Att situationen just nu inte är av negativ karaktär spelar ingen roll, min själ reagerar ändå. Nu när jag har kundskap och kan förstå vad som händer ,kan jag också ta hand om det genom att balansera mina sju stora enegikroppar dvs chakrorna. Då kan jag hjälpa kroppen att läka obalansens både i den fysiska och psykiska kroppen. De är ju symtom på att det är stopp eller obalans i energiflödet.

Helt fantastiskt och faktiskt inte alls så svårt.

Vi är som en spegeln när det kommer till energier , vi är mottagliga från alla energier både positiva och negativa i vår omgivning. Vi reagerar också på människors reaktioner och känslor. Som spegeln sänder vi också ut och speglar vår egen energi.

Är man medveten om hur man tar hand om energierna och hur man håller flödet flytande .Då kan man leva i balans med sin egen energi och skapa positiva förändringar i livet.

  
Hur gör man för att engiflödet ska vara i balans ?

Det finns flera olika saker du göra för att komma i balans. Du kan få lite tips från mina tidigare blogginlägg nedan.

Jag har funderat över varför jag trivs så bra på just yin yoga som jag börjat på. Visst övningarna passar min kropp ,men efter passet i går kväll förstod jag varför. Monika som leder yogan , gör det med engangemang och glädje från djupet. Det är energin som gör hennes pass så framgångsrika.

 Glädjen är kärnan i din framgång.

Det fick mig att fundera på min egen energi jag sänder ut under mina möten med mina kunder. Är det engangemang och glädjes energi jag sänder ut ? De tål att tänka på. Det är ju med min energi jag fångar uppmärksamhet , med endast bara ord kommer jag inte långt.

Så jag ska fortsätta se till att hålla mitt energiflödet i balans och umgås med människor som ger mig positiv energi. Hur tänker du göra ?

Ta hand om dig 

Kram Hedvik

    Dela.

    Om skribenten

    Missa inte våra intressanta artiklar

    Läs fler artiklar på huvudsidan

    Lämna en tanke