Så här renar du din aura.

5

Renar du din aura ? Du kanske inte ens tänkt tanken. För mycket negativa energier kan göra att du känner dig tung och deprimerad. 

  
Auran är det energifällt som omger allt levande , det kan ses som ljus eller färger runt föremål och människor. Det är lika viktigt att ha balans i auran som att ha balans i sina chakran.

Så här gör jag för att hålla min aura i balans och rena den från negativa och tunga energier.

 • I mitt hem har jag kristaller i alla rum , bergskristaller är med över allt ,men jag har även rosenkvart, karneol och ametist mm. De hjälper till att rena och hålla den positiva energi i balans bla. Glöm inte bort att även rena kristallerna då och då.

 

 • Lite då och då renar jag även mitt hem med vitsalvia och rökelser. Det gör jag när jag känner att det behövs, oftas tillsammans med en cermoni.  Glöm inte öppna upp fönstrena så att röken kan ta den negativa energin med sig ut.

  

 • Att ta ett bad i havssalt med några droppar aromaoljor är också bra sätt att rena auran , då blir det lite mera konkret för både kropp och själ.

  

 • Auran behöver också återhämtning och påfyllning. Det bästa sättet för det är att vara i naturen , den både renar och fyller din aura med ny positiv energi. Passa på att njut av lugnet och krama ett träd för att jorda dig.

  

Lycka till och ta hand om dig 

Kram Hedvik

  Dela.

  Om skribenten

  Missa inte våra intressanta artiklar

  Läs fler artiklar på huvudsidan