Stjärnorna kan inte lysa utan mörker-Budskap inför v 50

4

Nu börjar vi närma oss ett nytt år och budskapen är tydliga. Du behöver släppa det som inte längre tjänar dig ,så du kan omfamna det nya året med en ren och positiv energi. 2015 var lärdomens år och 2016 var året för förståelse , släppa taget och uppvärmning. 2017 är året för utförande av ditt liv. Att göra det du drömt om och att skapa det du vill ha i livet. Då se till att släppa det sista och fundera på vilka lärdomar som är viktiga att ta med sig.


Du är trygg
Trygghet finns runt om hela dig. Det värsta är bakom dig och du är redo att ta nästa steg ifrån de utmaningar livet gett dig. Band som håller dig kvar i det förflutna blir nu klippta.  Du kommer att känna dig lättare och fridfull. Oroa dig inte för de räddslor du känner utan erkänn dom och lämna dom bakom dig istället, så du kan ta nästa steg in i din andlig  och personlig frihet. Du behöver inte längre bygga murar runt ditt hjärta , våga lite på ljuset inom dig och låt det leda dig rätt.

Du växer

Stjärnorna kan inte lysa utan mörker. Du kan ha upplevt tunga känslor, hopplöshet och depression, men nu är det nya vägar i ditt liv i sikte. Bli medveten om att du behöver växa och tillåt dig det. Det finns alltid plats för förbättring. Du kanske till och med får diplom eller dokument i brevlådan som erkännande på din utveckling. Det är viktigt att du erkänner dessa utmaningar för utan dom hade du inte varit så stark , kraftfull som du är idag. Tillåt dig själv att ta in och vara stolt över det du åstadkommit.


Skydda din energi.

Det är viktigt att du nu skyddar din energi och var noga med att rena den innan du lägger ett sydd runt dig. Du blir just nu mycket medveten om dina behov. Tänd din inre kraft och släpp draman från människor, situationer och känslor som inte längre tjänar dig. Var noga med att använd din intution och kom ihåg att tillåta din inre kraft lysa klart.

Tryck på länkarna så hittar du tips på hur du renar dig och beskyddar dig.

Rena dig
Skydda dig

Var här och nu

Du kan känna att du drar dig tillbaka just nu. Kanske du inte längre är eller känner för att vara lika aktiv som du brukar. Det är tid nu för inre vila ,bort från all stress och alla måsten. Du behöver tillåta dig själv återhämtning och att få landa med dig själv och bli hel. Tillåt hela din energi att vara samlad samtidigt din kropp, din själ och din ande. Sluta spring ifrån dina inre behov. Utöva Yoga, Qi gong ,meditation det är viktigt just nu för att komma i balans igen.


Kram Hedvik

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. karinhugosson den

  Tack fina du för det fina inlägget kram ?

  • hedvik den

   Tack själv kram ❤️❤️

 2. Ulrika den

  Tack känns som att de va till mig ?

  • hedvik den

   ❤️

Lämna en tanke