Rena dig-Budskap inför v9

0

Oj viken vecka och vilka utmaningar jag tampats med. Var tvungen att ta hjälp en vän och även läsa förra veckans budskap jag gav er och mig själv innan allt föll på plats. Så nu är jag i balans igen. Om vecka började lite energi krävande slutade den med att ge mig all ny energi jag behövde.


I går hade vi invignings mingel i vår nys lokal MoYoLo. Jag och några till hyr in oss hos Monika Vasic som driver en yoga och dans studie. Vi erbjöd gratis prova på pass på Qi gong, yoga, mantra sång, meditation  och gong. Hela golvet fylldes av mattor och människor. En härlig go lite överväldigad känsla spred sig över oss under hela dagen. En mycket lyckad dag. Redan i kväll kör jag igång med mina event.


Nu till veckans budskap 

Kommunikation

Öppna upp dig för klar kommunikation. Det är viktigt att du delar dina innersta behov med den rak och klar kommunikation. Du kan genom att utrycka dig rätt nu reda upp oklarheter och göra dig förstådd. Lätta ditt hjärta i dessa situationer , så blir din livs väg lättare att gå. Det är också viktigt att du lyssnar , kommunikation är en två vägs dialog. Ta ett djupt andetag lätta ditt hjärta , tala ut och lyssna.

Lära ut

Kommunikationen ger dig också möjlighet till att dela med dig av och lära ut den kunskap du faktiskt har, i ditt arbete , i dina relationer eller bara sprida ett kärleksfullt budskap. Var inte rädd för att dela med dig , det kommer ge många klarhet och hjälp i andras situationer. Var ödmjuk mot den som till en början inte uppskattar din kunskap , det handlar inte om dig utan om deras egen osäkerhet.

Släpp gamla bördor.

Släpp bördan från din axlar, du behöver inte längre bära de bördor du axlat från ditt förflutna eller de som du fått genom arv. Du kan genom ett medvetet val nu välja att släppa dom. Visualisera dig själv omgiven av lila flammor och be dom rena dig från alla gamla bördor som håller dig tillbaka.  Ta ett djupt andetag ta in ny livskraft och andas ut det gamla tills luften är helt slut.


Rena dig

Renas din energi noga just nu. Mycket viktigt att du renar dig innan du sätter upp beskydd runt dig. Du behöver fundera på hur du mår här och nu. 

Tar du hand om dig själv ? Nej, du kan bättre än så här. 

Du är viktigast i ditt liv eller hur?

Omge du dig med positiva och upplyftande energier ? Det är dags nu.

Rena din aura så här

Rena din aura

Kram 

Min hemsida
Min Facebook

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke