Livet händer dig varje dag-Budskap inför v 20

0

Livet händer dig varje dag, hela tiden. Hur ditt liv är och blir ,är resultatet av hur du tar emot och bemöter de möjligheter och utmaningar livet erbjuder dig.

Så se till att du möter livet med positiva tankar, tacksamhet och att du lär dig av lärdomarna.

Rädsla

Det är dags att se rädslan i vitögat ,för att sedan lämna den och gå vidare. Rädsla är bara energier och energier kan förändras. Det kan bli en intensiv upplevelse att möta den rädsla som under en långtid även varit din trygghet och något du gömt dig bakom. Låt ditt inre mod guida dig från denna paus i ditt liv till nästa nivå. Lita på att du är på rätt väg. Det finns risk för att du känner dig tom när du lämnat rädslan och gått vidare , fyll denna tomhet med kärlek och glädje.


Positiva energier 

Lita på att det omöjliga kan hända. Det är positiv energi i omlott, när du tillåter dig själv att släppa in den kan allt hända. Lämna tankar, känslor och minnen som inte längre tjänar dig och tillåt dig själv att älska. Låt kärleksfulla energier från ditt hjärta skina utåt till andra.

Rena dig

När du släpper taget om rädslor, tankar, minnen och känslor som inte längre tjänar dig ,har du ochså behov av att rensa din aura. Följ länken nedan till hur du kan gå till väga. 

Rena din aura
Skydda dig mot andras energier och känslor

Ditt ansvar

Allting börjar med dig själv och se till att behandla dig själv med kärlek och respekt. Så länge du ser ner på dig själv och inte tycker att du är lika värdefull som alla andra kommer dit liv inte utvecklas framåt. Ditt liv , ditt ansvar .Se till att ta ansvaret ochså och sluta skyll din olycka på andra. Du har alltid ett val hur du väljer att bemöta livet.

Kram Hedvik

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke