Öppna upp -Budskap inför v 27

2

Våga släpp det gamla och våga gå nya vägar. Våga lyssna på dig själv och dina behov. Våga tro att du bara är en liten del av något större och att du kan få vägledning och kärlek från det du inte ser.

Skapa

En framträdande episod i till liv har kommit till ett slut, men det är också början på något nytt. Du behöver se och förstå det du har skapat i ditt liv. Fira att du kommit hit ,där du är just här och nu. Var inte rädd för att släppa in en ny gäst i ditt liv. Kanske ska ni hjälpa varandra följa drömmarnas väg till det liv ni vill skapa. Resan är din men det kan bli roligare och lättare med sällskap på vägen.


Tacksamhet

Öppna upp för det magiska i ditt liv genom att känna tacksamhet till det du har i livet. Erkänn det du har i livet istället för att vara missnöjd och önska mera. När du är tacksam för det du har ,kommer mera komma till dig när du minst anar. Hitta balans och harmoni i livet och inom dig själv.

Gränser

Våga gå utanför dina gränser, men gör det med försiktighet och respekt. Var snäll med dig själv. Håll dig borta från negativa energier och skydda dig mot det som får dig att må dåligt. Tillåt dig själv vara lycklig , skratta och må bra.


Ta emot meddelanden

Du får just nu kärleksfulla meddelanden via , drömmar, känslor och återkommande mönster. Var inte rädd för att se och ta emot dem. Det är meddelanden från en högre dimission , universum, änglar och guider. Öppna upp ,det finns inget att vara rädd för ,utan de kommer nu med hjälp och kärlek till dig. 

Är ditt sjätte chakra i obalans ? 

För att se behöver du vara i balans.

Följ länken till hur du balanserar ditt chakra
Kram Hedvik

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ammi Johansson den

    Lite kul att läsa då jag i tre dagar har jobbat med min andning å tanke, andas in ny Qi å ut med den negativa, har även haft roliga drömmar. Jag blev riktigt glad då jag läste budskapet för v 27. Tack??

    • hedvik den

      Tack själv och lycka till med andningen, kram

Lämna en tanke