Rensa i ditt yttre och inre-Budskap inför v 28

0

Det är dags nu att rensa ut allt skräp som blockerar din livsenergi och håller dig tillbaka.  Med tiden blir energin stillastående både i ditt hem ,din kropp och ditt sinne. Du behöver underhålla den för att må bra. Låt inte din lycka fastna i en negativ spiral , utan börja rensa upp. Oredan i ditt hem är sällan ensam , den speglar ofta ditt inre.

Balans 

Balansen mellan ditt rotchakrat och ditt tredjeöga är viktigt just nu. Balansen mellan passion och lugn, du behöver vara ödmjuk inför dig själv och din andliga utveckling, meditera, studera om andliga lagar och fördelar. De vill ge dig de svar du letar efter.

Rensa

Släpp dina bördor och rensa dig från negativa energier. Rensa och bryt dina ovanor. Var uppmärksam på känslor du gömt undan, kanske dags att släppa ut som, men det är viktigt att du inte dumpar dom på någon annan. Rensa upp i röran som försvagar din energi. Rensa i ditt hem , i sinnet och i kroppen. Du behöver rensa upp den stillastående energin som bildas av skräp och röra i ditt hem, städa bland dina attityder och i din hjärna. När du gör det sopar du bort dålig energi och skapar plats för ny energi att komma in. Det är därför vi mår bra av ett rent och städat hem.

Läk dina sår

Dags att ta hand om dina sår så de får läka, oavsett om de är kroppsliga, mentala eller känslomässiga , behöver de läkas från insidan och ut. Om du känner att din energi är låg behöver du inte bara rensa i ditt hem utan även i ditt sinne och din kropp. Moderjord kan hjälper dig ,så gå gärna ut i naturen och bara promenera , gå barfota, ligg i gräset, krama ett träd. Du kan också rensa din aura.

Läs mera hur du gör här
Se din roll

Ta ett steg tillbaka och försök se hela bilden av hur ditt liv ser ut just nu. I  de relationer och situationer som inte fungerar har du en betydande roll och du behöver ta ditt ansvar och sluta tro att allt är alla andras fel och att de måste ändra på sig. Du kan aldrig ändra på någon annan men du kan hitta nya vägar att bemöta andra och de situationer du har jobbigt med. Du har också valet att lämna dispyter och hitta nya vägar. Kanske det inte är värt att ta alla fajter och är det egentligen viktigt att alltid vinna ?

Kram Hedvik

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke