Budskapen inför 2019

2

Jag kommer inte skriva hur ditt 2019 kommer att bli ,utan vad du behöver arbeta med för att få det liv du önskar. Det är lätt att släppa allt ansvar till någon/något annan och tro att du själv inte behöver göra något. Tyvärr så enkelt är det inte, du behöver alltid göra din del av arbetet för att nå dina mål. Du behöver också ha en ren kärleksfull önskan och arbeta med din inställning till allt du möter. En negativ inställning kommer aldrig ge dig ett positivt liv, ha det i åtanken. Om du om och om igen stöter på motgångar, fundera inte på om det är rättvisa eller inte, utan fundera istället på vad du behöver lära dig och hur du tar dig vidare. Jag har själv haft år av utmaningar, men i år har jag verkligen kunnat njuta av det arbete jag gjort under de åren. För när jag äntligen förstod vad jag behövde göra för mig själv, blev allt klart och föll på plats , men så länge jag inte förstod ,kom utmaningarna om och om igen.

Så ta av dig offerkoftan, ta ansvar för alla delar i ditt liv, sluta skyll på andra och börja skapa det liv du vill ha.

Året 2018 var året där verkligheten rullade in och la grunden för det som komma skall ,vissa andliga ledare kallar 2019 för “själens överflöd” 2018  var där vi rotade oss och hittade balans. Då vi använde oss av terori och praktik, visdom och metod.

Året 2019 är står för mångfald skaparkraft och tillväxt. I år finns den vinnande energin vid din sida om du bara använder dig av den. Detta året är den tid då kropp, själ och ande behöver förenas, för att du ska kunna ge dig själv det överflöd av kärlek som redan finns inom dig.

 

Klarsynt

Var uppmärksam på detaljerna i ditt liv, även de små sakerna kan ha större betydelse än du kan ana, kanske är det minsta detaljerna är vackrare än du sett förut. Du behöver förstå att de små detaljerna i ditt liv , oftast är de som räknas. Var närvarade i ögonblicket, det är de små sakerna i ditt liv som räknas i år. Var uppmärksam på att inte fastna i det förflutna eller oroa dig för framtiden, då glömmer du att det är just nu dina drömmar skapas. Dina utmaningar kommer lösas så fort du släpper kontrollen och litar på att livet har en plan för dig. Livet brukar alltid lösa problemen bara du inte står i vägen för dig själv. Ta ditt ansvar , gör ditt arbete och våga hitta nya vägar.

Jag har tillit och släpper kontrollen

 

Drömmar

Detta år kan dina drömmar bli sanna, det finns två sorter av drömmar , de som är dina egna och de som är dina andliga. De andliga har en dröm åt dig, som bara är din och allt du behöver göra är att fråga och den kommer komma till dig lik magi, men du behöver tro på den om den ska bli sann. Din dröm behöver vara ödmjuk och ha en större agenda än att fylla ditt ego, då kommer din dröm vandra med dig hela året ut och långt in i nästa år. Även om du känner att livet är mera lik en mardröm , ge inte upp. Fortsätt kämpa dig vidare det kommer klarna upp. Var medveten om att ditt liv har ett högre syfte. du påverkar alltid ditt eget liv  och dina utmaningar ,genom positiva och tacksamma tankar. Om livet känns hårt kommer det att klaran längre fram.

Jag tror på att mina drömmar kommer att bli sanna.


Intuition

Sikta på din intuition och du vill nå stjärnorna. Ha för avsikt att dina behov och dina drömmar kommer att finna vägen som om de flyger med vinden, tills de når sitt mål. Sikta och skjut och låt din intuition skapa vägen för den framtid du önskar, när du på vägen tror att du hamnat fel, kan det vara så att du behöver rensa din väg för att kunna gå vidare och se klart. Det gudomliga har redan funnit din väg och hjälper dig, men du kan på vägen behöva lära dig, utvecklas och det är inte alltid det du vill ha som du får ,utan det du behöver.

Du behöver också fundera på orsaken bakom varför du vill nå dina mål. Är målen du satt upp för att finna din sanna livsväg eller är de bara fantasier och önskningar från egot. Är dina mål satta för att ta något från någon annan, då är dina mål inte goda. Kom ihåg livet är inte en tävling om vem som är bäst eller har mest. Var väldigt noga med vart du siktar och jaga inte din ego väg. Är dina mål satta för att du ska få en lättare och bekvämare väg eller kanske även en genväg, är det dags att tänka om, det kommer inte fungera en länge tid. Din tid kommer, det finns plats för oss alla att skina ,så ha tålamod.

Jag har goda intuitioner för att nå mina mål och önskningar.

 

Var uppmärksam

Änglarna och guider pratar med dig hela tiden, lyssnar du ? I år är året då du behöver finna din väg för att kunna lyssna och se budskapen de ger dig. Så var uppmärksam de ger dig budskap genom andra ,när du inte själv kan höra dem klar. Återkommande budskap från Tv, radio, fjädrar, djur , blommor och andra människor. Jag ska förklara tydligare. kanske en vän ger dig ett råd, sen hör du samma råd på tv eller läser om det i en bok, dvs återkommande råd. Du omges plötsligt av fjädrar på platser de inte brukar var om och om igen, fjädrarna är budskapet. Du ser samma djur i din närhet eller får samma sorts blommor flera gånger, dessa budskap kan du läsa mera om i växternas språk eller djurens språk av solöga. Siffror och färger ger dig också budskap. Så var uppmärksam och tro på att änglarna och guiderna ska prata med dig ,så kommer du se deras budskap.

Jag är öppen för att ta emot budskap

Läs mera om fjädrarnas betydelse här

 

När jag var på ett andligt avslut hos en vän dök kortet spirital runners upp, dem jag inte uppmärksammat förut. Så när detta kort nu dyker upp igen, känner jag att jag behöver arbeta mera med dem och även ni andra. Glöm inte bort att använda dessa andliga löpare i ditt liv.

(Spirital runners) Andliga löpare är tillfälliga guider som kommer in i vårt liv av en särskild anledning. Kanske behöver vi lite extra energibeskydd i vårt liv vid en viss tidpunkt, eller kanske lite extra vägledning eller hjälp i ett kärleksområde. Det här är de andliga löpare som kommer och inleder sin kompetens inom detta område när det behövs mest. Så fort detta område av vårt liv har lösts och avslutats lämnar de oss lika fort som de kom in. Löpare kan också vara med mer än en person i taget, precis som änglar kan vara.

Du kontaktar dem via meditation och genom att bjuda in dem i ditt liv för att hjälpa dig med ett specifik ämne/situation i ditt liv. Var uppmärksam på tecken som kommer till dig ,när du ställer frågor om hur du ska göra. Kanske du inte får svaren direkt, ha tålamod, var öppen och uppmärksam, svaret kommer när du minst anar.

Att öppna upp sitt handchakra är en bra meditation för att skapa kontakt

 

Öppna upp ditt handchackra för att ta emot.

Välj en symbol som betyder något för dig eller en av dessa symboler.

Spiral – utökandet av att kunna ta emot från universum.

Hjärta- kravlös kärlek som tas emot.

Cirkel – det heliga och du är helt.

Blomma– det vackra i att ta emot.

Gör en cermoni med intuitionen att aktivera din mottagande hand. Låt din ande, ditt sinne och din kropp vara närvarande samtidigt. 

Rita symbolen i den hand som är minst dominant. Andas in och låt energin strömma in genom handflatan upp genom armen till ditt hjärtchakra. Handens chakra är en förlängning av hjärtchakrat. Kan vi inte ta emot gränslös och kravlös kärlek ,kan vi inte heller ge det. Tillåt dig själv att andas och vara i detta tillstånd till du känner frid och att du är klar.

Du kan också använda mantran tex aum, rita eller skriv mantrat i handen och ljuda det under ceremonin.

Har siffror stor betydelse för dig kan du använda dig av den siffran som tilltalar dig.

För att höja energin ytligare kan du även använda dig av kristaller.

Hållen en kristall i den hand du ritat din symbol i , bra kristaller är rosenkvarts, bergskristall eller aventurin.

 

Önskar dig all lycka på vägen och ett fantastiskt magiskt 2019.

Tack för att du läser min blogg och är en del av min livsväg, Kram

 

Du har väl inte missat min bok.

Efter det där jävla skitregnet, kommer faktiskt solsken.

KÖP DEN HÄR FÖR 179KR INKL FRAKT

https://www.hedvik.se/min-webbshop

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Nina den

  Hej Hedvig
  Det är sant det du skriver att ta ansvar om mitt eget liv, vilket jag gjort men jag har även skyllt på andra. Jag känner även att när jag väl har fått modet att förändra att våga så har jag slagits ned med kraft. Jag är livrädd att leva att jag nästan nöjer mig att existera just för att inte bli nedslagen igen. Jag är en grå skugga som existerar men inte lever. Hur ska jag finna ett billigare hem för att ordna upp min ekonomi, bli ekonomiskt oberoende o få vara den jag önskar. Känner mig utnyttjad nedtittad på…. detta är ju inte jag.
  Din text är en önskan en dröm
  Kram nina

  • hedvik den

   Hej Nina förstår att det inte är lätt med förändring och att det inte sker på en gång, ha tålamod och tillit. Börja med att göra små förändringar och fira dig själv när det går framåt och sluta se ner på dig själv när det inte fungerar, ta det som en lärdom istället. Du måste tro på dig själv och det du önskar för att de ska fungera , det var min läxa och det tog mig några år att komma dit, men det går om du inte ger upp. Fortsätt kämpa och se det positiva i livet och var tacksam. Ta hand om dig , din tid kommer. Kram

Lämna en tanke