Rensa i ditt liv- Budskap inför v 2

12

Även om 2019 står för skapande kraft, tillväxt och du har den positiva energin vid din sida , är januari en tung månad, så var inte förvånad om du känner dig nere , orkeslös och trött. Skiftet mellan 2018 och 2019 är kraftig och det tar energi av oss. Ha detta i åtanken att den negativa energin just nu mest kommer utifrån och inte inifrån. Ha tålamod ,det kommer lätta början av februari. Just nu är det en bra tid för att rensa på alla plan i ditt liv för att kunna släppa in ny energi, om du gör det nu ,kommer du ha nytta av det hela året. Våga släpp taget om det som inte längre tjänar dig och då menat jag allt från kläder, till tankar, till prylar, till relationer, till mönster. Var detta år också noga med att inte konsumera mera än du behöver, du tror du blir lycklig men du fyller bara ett tomrum som aldrig kommer bli helt av prylar. Lägg istället ner mera energi och pengar på din yttre och inre hälsa.

Balans

Harmoni börjar inom dig och sprider sig sedan till dem som finns runt dig.  För att hitta tillbaka till harmonin i ditt liv behöver du ta hand om dig själv. När du ger dig själv respekt, kärlek och acceptans , kan du ta ansvar för dina handlingar och ditt liv. Det är då du kan finna harmoni i dina relationer, eftersom kärlek är den centrala kraften till alla fungerande relationer. Känner du att ditt liv är i obalans och att livet just nu är orättvist, känns det som om alla andra ligger före och att du halkar efter ? Ditt ego är det som trycker ner dig och håller dig fast. Se bortom det , livet är ingen konkurrens och ger dig endast det du klarar av. Arbeta på acceptans när livet ger dig svårigheter, sluta kämpa emot acceptera det som är , hitta nya vägar framåt. Gör det du kan för att hitta tillbaka till harmonin i ditt liv, du behöver också släppa taget om människor, beteenden och situationer som ger dig obalans.

Komihåg det du ger ut kommer tillbaka, Rättvisan kommer att komma tillbaka på ett eller ett annat sätt, balansen kommer att återställas.

Jag är kärleksfull mot mig själv och andra

Tacksamhet

När livet känns hårt och orättvist, behöver du stanna upp och andas, grunda dig och öppna ögonen för allt bra du faktiskt har i ditt liv. Tacksamhet för det som du har och det som faktiskt fungerar är A och O för att finna kärlek till livet. Lägg inte ner energi på det du inte kan förändra ,acceptera det och försök hantera det så bra som du kan. Om du kämpar emot och tar på dig offerkoftan kommer livet bli hårt. Alla har vi våra utmaningar i livet vissa mer än andra. Det ända som tar oss vidare är acceptans, kärlek och en positiv inställning till livet. Skyller du dina motgångar på andra , bara ser det negativa och inte tar ditt ansvar kommer du stanna där du är. Du är värd mera än så, men det är du som måste gå vidare. Ditt liv ,ditt val.

Jag tar ansvar för alla bitar i mitt liv

Rensa

Även om det kanske inte känns så ännu så är våren på väg och en vårstädning av ditt liv är nödvändigt. Rensa och städa i ditt hus , din graderob och din bil, ta bort gamla energier för att kunna släppa in nya. Låt inte energin i ditt liv stå still, håll inte kvar vid gamla saker som är ut tjänande , kasta och skänk bort det du inte längre har behov av. Rena även ditt inre, byt ut negativa tankar mot positiva och “måsten” till “jag vill” . Gör även en aura rening och meditera för att få ett klarare inre. Sluta försök göra allt själv, be om hjälp och våga släpp in människor. Släpp kontrollen och du kommer få mera energi in i ditt liv.

Jag släpper taget om allt som inte längre tjänar mig

SÅ HÄR RENAR DU DIN AURA

Tillit

Ha tillit, även om livet känns hårt just nu vakar universum över dig. Om du lyssnar och tittar riktigt noga finns deras budskap runt om dig. Om du översätter budskapen inom dig får du inspiration, positiva tankar och ny kraft. Släpp taget om det förflutna och öppna upp för det som komma skall. Ta tillit du är omhändertagen.

Jag har tillit till livet

Ha en fantastisk vecka , ta hand om dig , kram

Du har väl inte missat min bok

En handbok i personlig utveckling

Efter det där jävla skitregnet, kommer faktiskt solsken

KÖP DEN HÄR 179kr INK FRAKT

https://www.hedvik.se/min-webbshop

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

 1. I den

  Vad fint skrivet och så mitt i prick!
  Fick en sån otrolig känsla av att rensa igår, började i mina sociala medier och ska fortsätta idag i hemmet! Du skriver så fint och inspirerande! ?

  • hedvik den

   Tack, ja fortsätt rensa det är bra för dig just nu. Håller själv på och även jag rensade mina sociala medier i går. Lycka till och ta hand om dig ❤️

 2. Åsa json Christiansen den

  Tack⭐️Bra budskap❣️

  • hedvik den

   Tack, kram ❤️

 3. Ann-Sofie den

  Så fint, bra och inspirerande du skriver! Tack ?❤️

  • hedvik den

   Tack ❤️kram

 4. Lisbeth Minni Pettersson den

  Ett stort tack det var klockrent för mig och jag skall börja rensa i röran, Jag önskar dig en bra vecka den som ligger framför dig. Kram

  • hedvik den

   Tack och lycka till ❤️

 5. Anette den

  Tack Hedvik för dina budskap.
  Jag är så tacksam att jag läste det du skrivit, det gav mig många tankeställare och en påminnelse att jag behöver ändra mitt tänk.

  Tack ???

  • hedvik den

   Ta hand om dig kram ❤️

 6. Helena den

  Hej… snubblade in här och det var nog meningen.
  Mina ögon tåras när jag läser och en varm känsla av kärlek bränner i bröstet. Känns som det var skrivet till mig. Just nu i livet.
  Behövde läsa och ta till mig detta. Har haft en tuff resa förra året och det spiller över in i det nya. Bokmärkte din sida och kommer följa den.

  Varmt tack och kärlek till dig.

  • hedvik den

   Styrke kramar till dig , sänder ljus och kärlek på din väg ❤️

Lämna en tanke