Våga leva lite mera- Budskap inför v 31

0

Balans i livet handlar om så mycket men börjar inom mig. När mina dömande tankar eller rädslor dyker upp kan jag i dag bemästra dom och inte tillåta dem ta över. Så igår var jag och in vän Monika på bryggeri fest och jag tillät mig själv släppa loss och dansa trotts att det bara var vi på dansbanan. Det hade aldrig hänt för några år sedan, utan jag hade suttit vid ett bord hela kvällen och önskat att jag kunnat dansa. Klart jag kan om jag vill det är bara att följa mitt hjärta. Och vad andra tycker om min dans, det styr jag mig inte om.

Balans

Balans är viktigt i alla delar av ditt liv, hem, arbete, relationer och inom dig själv. Fundera på vad du tar med dig in i dessa områden av ditt liv. Att kompromissa kan vara ett sätt att hitta balansen och var noga med att både ge och ta även om det inte är från samma källa, så behövs balansen här för din egen del. att kompromissa menas också att acceptera människor som de är, vi är alla olika individer och ser på världen med olika ögon. Omfamna våra olikheter med kärlek.

Jag omfamnar allas olikheter, vilket ger mig balans i livet.

Basen

Ibland behöver vi bara vara här och nu, för hitta tillbaka till basen i vårt liv. Om vi skapar grundtrygghet i vårat liv kommer resten att följa efter. Dina jordade element så som hem, pengar, arbete, trygghet, din fysiska kropp och nära relationer hittar du i din grundtrygghet. Att röra på sig, dansa, arbeta i trädgården eller att göra något annat som får din kropp i rörelse kommer hjälpa dig hitta balansen här.

Jag tar ansvar för allt i mitt liv , slutar att klaga, skvallra och skylla på andra.

Ansvar

Om du inte tror på dig själv, varför tror du då att andra ska göra det? Allt i ditt liv börjar med dig och du är huvudpersonen i ditt eget drama. Vill du förändra något börja med dig själv. Du kan inte förändra andra eller saker som händer dig men du kan förändra din inställning till det som händer och hur du tänker låta det jobbiga påverka ditt liv.Att vara arg, bitter såra ett helt liv är ett val. Även om vi har rätt till alla våra känslor betyder inte det att du behöver tillåta dem att ta över ditt liv, din lycka eller dina val.

Jag attrahera det goda i mitt liv.

Rädslor

Låt inte rädslorna styra ditt liv. Om du inte vågar prova eller utmana dig själv kommer du gå miste om mycket glädje i livet. För att arbeta med dina rädslor behöver du först identitet dem.

Vad är du egentligen rädd för ,vad andra ska tycka ??

Varför låter du rädslan stoppa dig i livet, för att slippa ta ansvar ??

Varför är du rädd för att stå upp för dig själv, för att du inte vill misstyckas??

Allt det där är bara illusioner som du skapat i ditt huvud, våga möta dina rädslor och ta kontroll över den , låt inte de kontrollera dig.

Jag släpper tag om mina rädslor och tillåter mig att öppna upp för nya möjligheter i livet.

Ha en härlig vecka och ta hand om dig, Kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon, skype eller FaceTime. 490kr för 55 min. 

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

OBS REA I SHOPEN PÅ BÅDE BOK OCH ARMBAND PASSA PÅ ATT FYNDA

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke