Kom vidare- Budskap inför v 44

0

Jag besökte harmoni expo igår med min vän Monika. Det blev en härlig dag och fina inköp till nya armband. Jag var helt slut efter mitt besök där för mina öron hade ett konstant tjut hela dagen. Inte så konstigt då hallen var fullt av andlighet. Jag har arbetat där förut som en av Brankas änglar, Branka var på plats som vanligt och det var roligt att träffa henne. Idag är det så gott som tyst i mina öron och jag har återhämtat mig. Har du aldrig varit där, så är det värt ett besök.

Tillbaka blickar

Se dig själv i spegeln och tänk tillbaka på ditt liv, påminn dig att du får det du ger ut. Jag menar inte att du får skylla dig själv eller att det är ditt fel att saker och ting i ditt liv varit jobbiga, heller inte att du behöver ha en offer mentalitet, utan du behöver de större bild på dig själv och ditt liv. Jag vill att du ska se dig själv och ditt livsmönster för att hitta kärnan av dig själv. Så se tillbaka , hur har du hanterat livets svårigheter, stora eller små, finns det något mönster som upprepade sig ? Finns det något mönster som inte är bra för dig och hur kan du förändra ditt sätt att hantera livets svårigheter ? Släpp alla dömande tankar och acceptera det som varit med kärlek. Hur kan du förhindra de mönster som inte är bra för dig och hur kan du genom det skapa ett lyckligare liv ?

Jag är redo att se på mitt liv med öppna ögon

Budskap

Var öppen för budskap som kommer din väg, det kan vara ett mail, sms eller ett samtal. Budskapet kan även vara lite dolt ,men du kan uppmärksamma saker, meningar, ord , djur, växter, siffror eller fjädrar som upprepande gånger kommer in i ditt liv. Försök då att förstå budskapet bakom det du ser. Du kan läsa i bla solögas böcker om djuren och växterna. Om fjädrarna kan du läsa här, https://hedvik.tarotguiderna.se/2015/10/16/en-fjader-ett-budskap-fran-anglarna/

Lyssna även inåt vad betyder detta för dig ?

Jag är öppen för att se budskapen som kommer till mig

Kom vidare

När du funderat på budskapen ovan kommer nästa utmaning till dig här. Var optimistisk, se möjligheterna och sätta igång att gå vidare mott nya mål i livet. För när du släpp det gamla, dina dömande tankat och istället ger dig själv kärlek, finns det tid och rum för mirakel. Du har all anledning till att vara hoppfull, gå framåt och komihåg att du har allt du behöver och lite till faktiskt. Tro även på andra ,var hoppfull även för dem då, kommer din optimism fördubbla sig.

Jag är hoppfull och ser möjligheterna i livet

Hylla dig själv

Nej, det är inte för bra för att vara sant, du kan skapa ett fantastiskt liv för dig själv, även om det inte betyder rikedom och berömmelse. Du är fantastisk och inspirerande, komihåg du har allt du behöver för att tillåta dig själv skina. Du har arbetat hårt ,du har även kommit så här långt. Värt att fira . Var tacksam för allt du har i livet, ta inget för givet och hylla dig själv för det du gör, men akta dig för egot ,även om du kanske gör mera än andra innebär det inte att du har ett högre värde, eller tvärt om, ingen annan har ett högre värde än dig , vi är alla lika värdefulla här på jorden. Det innebär inte att du inte ska hylla och fira dig själv för den du är. Var inte rädd för att vara du, men var snäll, ödmjuk, kärleksfull och medmänsklig.

Jag ska vara mera jag i mitt liv

Ha en härlig vecka.

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu gratis frakt

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Lyssna på vår podd Magkänsla podden den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke