Stäva efter att vara unik inte som alla andra- Budskap inför v 49

0

Sista dagen i Thailand och det tillbringande vi som avslutning på Hundstallet , vi hjälpte till att bada hundarna och lämnade mera donationer som jag fått av mina vänner hemma i Sverige. Nu ska det bli sköta att komma hem, för även om vi har haft det fantastiskt här, jag har vilat och jag har kunnat umgås med pappa och hans familj , tar Thailand på mina krafter. Alla intryck, alla miniskor, allt ljud och värmen. Det ska bli skönt att komma hem till vintern, stillheten och tystnaden. Sådan är jag…. högkänslig…

Kommunikation mera än bara ord

Änglarna vill att du läger fokus på din kommunikation inte bar den till andra utan även den till dig själv. Det talade ordet och våra tankar är liksom allt annat energi och det ger dig tillbaka vad du ger ut. Så fundera på hur du kommunicerar och tänker om dig själv andra och omvärlden ? Öva att tänk snälla tankar, säga vänliga ord och göra goda gärningar.

Att göra goda gärningar höjer faktiskt din lyckonivå har forskarna kommit fram till , men även att se andra göra det ger dig också en höjning , men det förutsätter att du känner dig uppflyft när andra gör gott. Flera små gärningar samma dag ger störst effekt än en om dagen och den du hjälper behöver inte ens vara tacksam eller förstå att du hjälper till för att din lyckonivå ska höjas. Så varför inte börja att göra goda gärningar varje dag. Flera av dem gör du säkert redan , de behöver inte vara stora saker , små är lika betydelsefulla. .  

  • Lämna blod  
  • Plocka upp någon annans skräp  
  • Bjud en främling på kaffe 
  • Släpp före någon i kön  
  • Hjälp någon bära något tyngt  
  • Skotta grannens garageuppfart  
  • Tänk snälla tankar om någon du inte gillar.

Balans

Balans i livet skapar du själv det är inget du får, för att ha balans måste vågkålen väga jämt. Allt i ditt liv har två, sidor och de behöver väga jämt för att du ska må bra. Om du är arg, bitter och bara ser problem heltiden kommer din negativa sida vara tyngst, men om du sätter skygglapparna på och bara ser rosenrött, även om det finns saker du behöver ta tag i i ditt liv, kommer det väga tyngst, även om vi kallar den positiva sidan ,behöver du se livet som det är och ta ansvar , för livet är inte bra rosenrött. Allt handlar om att hitta balansen , men komihåg vad balans är är inte självklart och dessutom individuellt för var och en av oss.

Jag strävar efter att hitta balansen i mitt liv

Lycka

Jag skrev om det i veckan på min sida och kortet med samma budskap kommer upp idag så jag ska tydligen sprida detta stycke vidare och , det är viktigt då just detta ämne har kommit till mig flera gånger senaste tiden så lyssna noga.

Att vara lycklig innebär inte att ta bort de negativa känslorna utan istället lägga mera focus på de goda. Det negativa kommer alltid finnas där och är ett måste för att hjälpa oss se fara, men när det inte finns någon fara behöver du medvetet och äkta ta tillbaka focusen på de positiva känslorna och dessutom passa på att njuta av dem när de är hos dig. De positiva liksom de negativa känslorna är flyktiga och övergående, vi behöver aktivt anstränga oss att skapa goda upplevelser både mentalt och kroppsligt, för de ramlar inte bara över dig, utan det är något du aktivt skapar både medvetet och omedvetet. 

Jag skapar goda och lyckliga känslor varje dag

Förändring

Det är du själv som skapar din egen framtid genom att ta ansvar för alla delar i ditt liv. Det har alltid varit viktigt men nu ännu viktigare i det kommande skiftet från vår 3D värld till nya dimensionen 5D. Så nu står vi inför denna förändring en del är redan framme andra en bil på väg dvs 4D och andra står fortfarande med båda fötterna kvar i 3D. Oavsett om du vill eller inte kommer världen förändras och det är dags att vakna upp, komihåg att även om du har vaknat till kanske de du lever med inte har gjort det. Låt de vakna upp i sin takt, var en förebild och visa vägen ,men låt den gå själva. För att utvecklas och ta dig vidare lägg all fokus på din egen utveckling dra att bli den bästa versionen av dig själv och hitta dina människor. Var ödmjuk, inkännande , ha tålamod, tillit och ge kärlek och medmänsklighet.

Jag arbetar att bli mera av mig själv

Om dimensionerna kan du läsa mera här

Ha en härlig dag 

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke