Budskap inför det nya året

0

Inför skiftet som gradvis redan börjar men som fortsätter 2020 finns det behov av att arbeta med din “soul purpose”

Att hitta ditt “själssyfte” innebär att uttrycka dig själv och alla dina gåvor och talanger så mycket du bara kan. Din själssyfte är att vara mer av vem du är, och ditt livsändamål är att skapa möjlighet för att detta kan ske. 

Vem vill du vara? 
När är du bästa på att vara dig själv ?
När vågar du utrycka din inre längtan, din kreativitet och dina innersta gåvor ?

Släpp alla rädslor , våga vara mera av dig själv.

Det är inte bara en anledning till att du är här på jorden. Din själssyfte består av många saker.

Ditt själstema 

Varje själ har ett övergripande tema i sitt liv, för vissa är det att läka andra eller att lära av gamla läxor som inte blev färdiga i livet innan eller att leda andra eller att ledas.  
Vissa själar kommer hit för att utmana vårt samhälle ,dessa själar är de som formar det sätt vi tänker och ser på vårt samhället.

Ditt öde

Ditt liv består av lektioner och läxor som du ska lära av .Vissa av dessa lektioner och läxor är oundvikliga, men hur de påverkar dig beror helt på dig själv och ditt sätt att hantera dem. Ofta ,men inte alltid känner vi på oss vad läxan i livet är , tar lärdom av dem och efteråt försöker vi leva som vi lärt, vilket ger oss ett mera harmoniskt liv.

Har du funderat på vilket livssyfte du har ?

Låt 2020 och skiftet till 5 dimensionen hjälpa dig hitta ditt livssyfte.

Jag har gjort klart min vision board och ska ta med mig mina intentioner in i det nya året, även om det kanske inte blir som jag önskar har jag tillit till att jag får det jag behöver.

GOTT NYTT ÅR

Hjälpa andra

Även om skiftet handlar om att hitta oss själva får vi inte glömma bort att hjälpa andra , är ditt livssyfte att läka andra eller leda andra kommer du automatiskt att inte bli fast i ditt ego, men var uppmärksam det är lätt att falla dit. Ett äkta livssyfte för oss alla är att “vandra ödmjukt med medkänsla till allt och alla, i den gudomligas energin”. Vi blir dessutom lyckligare om vi regelbundet hjälper andra ,om vi gör det från hjärta och inte för att bli bekräftade.

Jag vandrar ödmjuk med medkänsla för allt och alla.

Två sidor på allt

Det finns alltid två sidor på allt , rätt eller fel, vitt eller svart, kärlek eller rädsla ,tvivel eller tro. Kanske du nu ställer frågan till dig själv är jag på rätt väg eller inte, ska jag byta riktning i mitt liv ? Nu är det dags att stanna upp och känna efter ,är det ditt ego eller din själ som bestämmer i vilken riktning du ska gå? Du har alltid ett val i livet och att ta ett beslut kommer också att stilla dina inre konflikter. Så var noga med vilken sida av dig själv du matar ,för den du matar kommer att vinna.

Jag väljer att mata min själ och stilla mina inre konflikter

Se hela bilden

Ta ett steg tillbaka och försök se hela bilden av det som händer i ditt liv, just nu.Kanske du inte ser vägen på grund av alla dimma , men om du tar ett steg tillbaka och reflekterar, kommer du kunna se det som sker. Du kanske inte heller nu förstår meningen med det hela , men ha tålamod allt kommer komma till dig när tiden är inne och du är redo. Just nu försök lyssna inåt om du lyssnar på ditt inre, då behöver du inte se för att ta dig igenom dimman.

Jag låter mitt inre leda mig

Ilska

Bär du på en ilska eller aggression? Var noga med att inte tända en eld du inte kan släcka, även om du tror att du inte kommer att bli bränd är så fallet. Ilska slutar alltid i förlust, så sakta ner, var mindfull, lev här och nu. Kanske det inte är du som bär på ilskan utan någon i din närhet. Oavsett vem det är, behöver du släppa taget och gå din väg, om du forsätter gå samma väg kommer din energi ta slut och du kommer inte hitta sin livsväg, för det är svårt att hitta rätt väg i mörkret ,när endast ilsknas väg brinner.

Jag släpper taget om ilskan och tar nya vägar.

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt

DECEMBER UT KÖP 2 VAROR FÅ EN PÅ KÖPET.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke