Ta emot hjälp- Budskap inför v 13

0

Just nu prövar livet oss på riktigt och vi behöver alla tänka om. Även om det känns jobbit just nu, för detta med sig massor av bra saker , för allt är inte svart eller vitt livet är fullt av färger, det gäller bara för dig att titta upp och se dem.

Då kunderna håller sig hemma, behöver jag lägga mera energi på andra inkomstkällor och har därför uppdaterat och lagt in nya saker i min shop.

Välkommen in och titta

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Här kommer veckans budskap

Storm

Även om det blåser storm ute just nu, kan du vara trygg hemma i din egen lilla vrå. Kanske livet just nu känns som det är på paus. Även om det känns så har du en uppgift att uträtta och livet kommer ge dig den känslan tills du är tillbaka på rätt spår igen. Livet utmanar oss alla just nu och även om du inte kan göra som du brukar måste du fortsätta, du behöver tänka om , tänka nytt och utmana ditt tålamod och din uthållighet. Det du gör idag , kan vara viktigare än du nu förstår. Du kanske inte tydligt ser värdet av det hela just nu, men det ligger framför dig oavsett om du ser det eller inte. Släpp rädslan och gör det du måste , men på nya sätt.

Jag är villig att se på livet med nya ögon

Smärtan

Solens energi är på väg att värma oss igen , även om det fortfarande känns kallt. Sätter du dig i lä kan du känna hur den värmer dig. Du kan inte stänga ute din smärta , den finns där även om du inte vill erkänna den. Låt den istället komma till ytan, ser på den utan att döma eller försöka göra om den, låt den bara vara och observera det som är. Du har alltid ett val, ska du låta smärtan komma på besök en stund eller tillåter du den stanna. Ditt liv, ditt val , livet är fullt av mirakel bara du tillåter dem komma ,så varför inte tillåta dig att släppa taget om smärtan, för att i stället passa på att leva här och nu.

Jag är inte rädd för att släppa taget om smärtan.

Hjälp

I utmanade tider är det kanske bättre om du ber om hjälp, även om din egen lilla vrå är lugn och trygg, kan du inte stanna där för alltid. Att be om hjälp kan ge dig nya möten med spännande människor och vem vet , kanske det även tar dig med på nya äventyr. Hjälpen kommer komma från oväntat håll , men du behöver själv sträcka ut handen och ta emot när du får ett erbjudande. Du behöver också tänka om och tänka nytt , vem behöver din hjälp ??

Jag är villig att ta emot och ge hjälp

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke