Tänk nytt- Budskap inför v 16

0

Jag tycker det är svårt att greppa det som händer, i vissa stunder rullar livet på som vanligt och i nästa stund blir det mycket tydligt att livet inte alls är som vanligt. Både på mitt vanliga jobb inom vården och i mitt företag märks utmaningarna världen nu står inför. Jag är inte rädd men det är klart att jag blir påverkad och jag känner mig ensam, även om jag i vanliga fall njuter av min ensamhet och har ett stort behov av den , så är den nu inte ett eget val utan påtvingad. Att inte få vara med min familj känns och att inte få kramas och bli kramad är väldigt påtagligt, jag saknar beröring oerhört mycket och att säga till mina kunder inom vården att vi inte kan kramas känns både i mitt och deras hjärta. Vi behöver beröring för att må bra, så är det bara, men vi får hålla avstånd ett tag till. Idag passade jag på att gå på min vän Monikas natur yoga, så fantastiskt skönt det var för både kropp och själ. Tacksam för ny kraft och energi det behövde jag.

Denna vecka har det just varit kraft och energi som har varit fokus i mitt skapande och det har blivit armband med bergskristaller i.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Bersgkristall/onyx = Beskyddar och grundar

Bersgskristall/aventurin=Beskyddar och ger tur

Bergskristall/turkos = Beskydd och frid

Bergskristall/sodalite = Beskydd och själv acceptans

Bergskristall/Laspis = Beskydd och klarhet

Bergskristall/tigeröga = Besydd och mod

Bergskristall/karneol = Beskydd och livskraft

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Var försiktig

Var försiktig där ute, i dessa tider passar människor på att sprida sitt budskap ,som till en början kan det se ute att både vara positivt och kärleksfullt. Var uppmärksam så du inte dras med i någon annans maktspel , det finns ofta mera bakom det du ser och hör. Lyssna på dig själv , vad känns rätt och vad känns inte rätt. Låt inte andra lura dig till att mata dina rädslor , din oro och din ovisshet. Behöver du råd och hjälp att hantera dina känslor just nu behöver du vara noga med vem du väljer, för även om vissa verkat vara ljusbärare, är det nu lätt även för dem att nu handla från egot och inte från kärlek. Var din egen mästare.

Jag litar på min egen visdom

Be om hjälp

Du är omhändertagen och har full suport från änglarna, men du behöver be om deras hjälp och tillåta dem att hålla din hand. Kanske du känner dig osäker och rädd i dessa tider, be då änglarna att vandra vid din sida och hjälpa dig på vägen. Du behöver bara gör din del och det är att prata med dem (även i det tysta hör dom dig). Berätta om dina utmaningar, din rädsla och din oro .Berätta även dom dina längtan, dina önskningar och dina drömmar och lyssna på deras svar. Även om du inte hör svaret helt tydligt finns det där och de ger dig vägledning genom dina tankar, dina känslor och dina ord, men även genom annat i ditt liv som djur, växter, siffror, fjädrar osv saker som återkommer tre gången eller flera är viktiga budskap till dig , allt du behöver göra är att lyssna vara uppmärksam och tolka vägledningen.

Jag är villig att låta änglarna vandra med mig

Tänk nytt

Nu är det tid för oss alla att tänka om , det sätt vi lever på fungerar inte, även om du känner att det kanske gör det för dig ,kommer det inte göra det i framtiden. Vi behöver tänka om , tänka nytt och ta tag i möjligheterna som livet just nu ger oss genom denna stora utmaning världen nu står framför. Det är nu vi har möjligheten att stanna upp känna efter, känna inåt , lyssna inåt .

Vad i livet är egentligen viktigt?

Vad i livet behöver vi egentligen ha?

Låt inte denna utmaning och dessa möjligheter gå förbi dig och även om du tänker att just din förändring inte blir jätte stor, så blir allas små förändringar tillsamman något stort om vi alla är villiga att tänka nytt.

Jag är villig att tänka nytt

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke