Du är viktig- Budskap inför v 20

0

Skapa din framtid

När världen står still, får du tid för återhämtning och tillfälle att lyssna inåt. Livet kommer aldrig bli som det varit och du har nu möjligheten att tänka till och tänka om, även om livet om en tid kommer försöka återgå till det “normala” kommer livet inte se likadant ut. Du har nu möjlighet att skapa nya bättre vanor både för dig själv och världen. Att skapa en bättre hållbara och snällare framtid att leva i , samtidigt som du tar steget ifrån ditt ego och tänker längre än runt din egen borg. Missa inte denna möjlighet det är nu du skapar framtid.

Jag är redo för nya möjligheter i mitt liv

Förändringar

Nästa vecka kan bli fartfylld och krävande på ditt personliga planet. Kanske du inte känner dig bekväm i den nya världen, även om det är lugnt ,är det rörigt, snabba beslut och förändringar kommer behövas göras. Följ bara med i det som händer ,men var uppmärksam och lyssna på det bakomliggande som finns där. Det kan vara så att det finns mera än det du ser och hör. Var beredd på förändringar du inte förväntar dig.

Jag står stadigt och tryggt i det som händer runt om mig.

Hämta energi

Dags att fylla på din energi och hämta kraft. När känner du dig levande och glad ? Vad gör du när du mår som bäst ? Det är när du känner dig levande, glad och upprymd som du fyller på din energi och hämtar kraft. Så gör mera av det , helst en stund varje dag. Det kan vara allt från motion, meditation, skapa, skratt , dans, musik och att umgås med människor eller djur. Huvudsaken är att du känner dig lätt, glad och levande. Du är viktigast i ditt liv så se till att du mår bra, det gynnar alla i din närhet och speciellt de som du har dig nära.

Jag tar hand om mig själv, för jag är viktig.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke