Du väljer ditt liv- Budskap inför v 21

0

Det är lätt att släppa taget om ansvaret och lägga det i någon ananas händer eller skylla på omständigheter och situationer i ditt liv. Även om du inte kan förändra det som händer dig ,kan du alltid förändra och ta ansvar för hur du hanterar det som händer. Först går vi ofta på autopilot och går i försvar, men om vi får tänka efter enstund, så har vi alltid val att göra och det är hur du förhåller dig till det som händer, vilka ögon ska jag se på livet med, som utmaningar och nya möjligheter eller som misslyckanden och omöjligheter?

Lycka

Det finns ingen genväg till ett lyckligt liv, ett lyckligt liv är något du skapar. Du kan omge dig med saker och människor, fina tittlar och beröm men ändå inte vara lycklig. Lyckas handlar inte om att sätta värde på det runt om kring dig eller att andra sätter värde på dig, utan att på ditt eget värde, dina tankar och din tacksamhet för det du har. Så stanna upp och känn efter vad är viktigt för just dig , när mår du bra, när skrattar du från insidan och ut och när ser du möjligheterna i ditt liv. Ingen annan kan skapa din lycka, för din lycka är din egen sanning om hur ditt liv ska vara.

Jag skapar min egen lycka

Höj din energi

Har du funderat på din egen energi och vilken vibration du vibrerar i just nu ? Nu när världen står still är det ännu viktigare att vi inte gör det och att vi inte låter rädslan ta över. Allt runtomkring oss och du själv vibrerar och vi påverkar och påverkas av andras energier, du har säkert upplevt att en negativ person kan förstöra stämningen i ett rum bara genom att gå in genom dörren och du då känner det negativa som om det hänger i luften. Nu är det tid för oss alla att medvetet höja vår energi och med det kommer vi även höja den runt omkring oss.

Detta höjer din viberationer

Tacksamhet ,vänlighet, medmänsklighet, hjälpsamhet, att förlåta, att acceptera, naturen, djupa andetag, leende och skratt, musik, dansa , sjunga, rörelse , skapa och att göra det du som får dig att må bra.

Dessa saker är också lämnade för kroppen, utan att du behöver anstränga dig, de gör jobbet åt dig. Få ditt sinne och din kropp att känna lätthet, glädje och skratt. Vi behöver alla höja jordens energier och släppa tag om rädslan.

Välj din egen väg

Det tar tid att förändra, men vänta inte med att börja, utan börja nu med små steg som tillsammans om ett tag blir stora förändringar i ditt liv. Negativa tankar och mönster blir successivt positiva om du bestämmer dig för att förändra. Det är ditt liv och du är värd att må bra , men det är även ditt arbete att komma dit ,ingen annan kan göra det åt dig ,även om det är bra att ha stöttande människor vid din sida som hjälp på vägen. Arbetet kommer alltid att vara ditt, det är bra du som kan förändra ditt liv och ditt tankemönster. Det är bra du som vet vad som är bäst för just dig.

Det är ditt liv och ditt ansvar.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armbad av kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke